| BBAlyss a întrebat:

Buna

M-am tuns de vreo 4 luni, si de atunci nu mai imi creste parul. Mi-am cumparat ieri ulei de ricin, dar nu prea stiu cand sa il folosesc

Cand trebuie sa ma dau cu el, si unde, pe pielea capului?

4 răspunsuri:
| MissDelevingne a răspuns:

Buna!

Asa l-am folosit si euhappy

In timp ce te speli pe cap, inainte sa te samponezi, pe parul ud aplici uleiul de ricin de la radacina pana la varfuri apoi masez scalbul timp de 3-5 minute.Astfel stimulezi patrunderea uleiului de ricin pana la radacina pentru a face ca parul tau sa creasca!happy
Apoi clatesti cu apa calduta si te samponezi cu un sampon care iti va parfuma parul deoarece uleiul de ricin miroase putin neplacut si nu numai, spalarea parului cu sampon necesita si ea, ori de cate ori trebuie sa te speli pe cap.
Succes! Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| MissDelevingne a răspuns:

Masezi scalpul* vroiam sa scriu acolobig grin

| katty_3242 a răspuns:

Wow.eu am parul pana la sold si e dess cu spume nu-l mai sufar si tu vrei sa creasca,, nu stiu ce sa zic.n-a avut coafeza mana buna.

| allexxandrucka a răspuns:

Poti sa aplici uleiul de ricin atat pe pielea capului cat si pe lungimea acestuia. Tb sa te protejezi cu un prosop sau o folie de plastic si sa stai cateva ore cu el in cap. Pt rezultate optime tb sa folosesti si un sampon pentru regenerare, acest tratament tb tinut cateva luni ca sa poti vedea niste rezultate. insa, mai exista si varianta extensiilor de par cu clip-on care se monteaza f usor si se dau jos la fel de usor. reprezinta o solutie ideala pentru evenimente si nu numai, marcand o aparitie de exceptie. poti avea parul lung instantaneu! Pt detalii, poze si comenzi ma gasesti pe id-ul de mess extensii4u