anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am tuns foarte scurt, bob, si arat ca o copila de 5 ani. E din vina mamei. Eu i-am spus coafezei cum sa ma tunda, si m-a tuns si mai scurt, pentru ca asa i-a zis mama. Ce sa fac sa nu mai apar asa? Arat oribil. Ceva sfaturi cu ce sa ma imbrac..etc. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Nu te mai duce cu mama ta la tuns. Îţi iei bani la tine şi mergi singură, ce-i aşa greu?
Îţi îndrepţi părul cu placa dacă vrei să pară mai lung sau aplici de 2 ori pe săptămână ulei de ricin, ca să-ţi crească mai repede.
Legat de îmbrăcăminte, poţi să porţi eşarfe sau ceva în zona gâtului, să nu se vadă că e aşa scurt (ştii, se vede pielea şi până unde e părul)

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai dramatiza.
www.quick24.ro
Părul crește.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Na las că-ţi creşte iar la loc părul.
Vezi aici îmbrăcăminte,
http://www.okazii.ro/imbracaminte/
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa-i dai cu fixativ, gel, sau ceva, si sa-l faci sa para mai incurcat..sa nu mai para drept

| Madutzza98 a răspuns:

Parul o sa iti creaca repede, dar ai putea sa ti-l intinzi cu placa sa para mai lung big grin. Si in ceea ce prinveste imbracamintea. daca esti slabuta ai putea purta bluze cu umerii goi sau haine mai largi big grin

FUNDA?

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

Pai daca esti slaba poti incerca haine cu un umar gol, mai largi, si te poti face cu placa pentru ca ti-l face mai lung si se vede mai frumos, sa ti-l prinzi in coada nu poti. deci astea sunt singurele variante. FUNDA?

| Iepuras_Gaby_1995 a răspuns:

Îti poti lasa parul asa cum e, chiar daca e scurt, ca o sa creasca, poti purta sapca, fes, etc. si sa porti cât mai multe esarfe, fulare etc.