| Miley_5275 a întrebat:

Buna!
M-am tuns ieri, si mi-am facut si breton. Care nu imi place, pentru ca este prea scurt. Ce i-as putea face?

Răspuns Câştigător
| puffika a răspuns:

Si eu am trecut prin asta.

1.Trebuie sa ai rabdare
2.Lasa-l sa creasca mare si prindel pana atunci cu o bentita sau cu o clama pe spate
3. Daca vrei sa creasca mia repede parul ia un complex de vitamine si mananca mia multe lactate
4.Fa un tratament cu uleiul de ricin (sa stii ca merge, am incercat si eu).

Nu fi suparata toti trecem prin asta si stiu ca nu-ti place, e dificil dar multumeste-te ca iti poti ascunde bretonul nereusit.

Bye

7 răspunsuri:
| PuFuLeTe a răspuns:

Poii prindel pana iti creste daca zici ca e prea scurt!happy

Iar abia dupa ce iti creste il lasii pe frunte!

Fundaa?smug

| Mauve a răspuns:

Ai putea sa il prinzi cu o agrafa(intr-o parte sau pe spate), sa porti bentita, sa-l dai intr-o parte sau sa-ti faci carare pe mijloc si eventual sa-ti dai cu fixativ ca sa stea. Poti sa urmezi in tot acest timp si un tratament cu ulei de ricin, pentru ati creste mai repede parul.

| urgentr a răspuns:

Tb sa astepti sa iti creasca si sa il lasi ca par.sau te duci iar la coafor si ti-l taie pe tot[iti schimba freza]

funda? te roog

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Da-l pe-o parte; D o sa vina tare big grin

| Iiiiioana a răspuns:

laughing
am aceeasi problema rolling eyes
eu una imi prind bretonul peste cap. adica il dau in spate si il prind cu o agrafa draguta.
incearca asa pana mai creste pentru ca sunt sigura ca iti sta bine si fara breton ==> la majoritatea fetelor le sta tongue

| cristinna23 a răspuns:

Lasa-l sa creasca, pana atunci poti sa ti-lm faci cu placa sau cu ondulatorul, s-ar putea sa arati mai bine si bretonul poti sa-ti-l prinzi cu o clama sau un clestisor mic.happy