Buna!
Da ar veni foarte frumos, e bine pentru un majorat.
Incarca sa-ti iei un papion gri/rosu/portocaliu, ca negru nu prea merge.
Sper ca te-am ajutat !
Nu intentionez sa port papion negru, dupa cum am spus si mai sus o sa port unul gri, dar multumesc de raspuns :d
Cu placere !
Este frumoasa combinatia, dar nu crez ca este cam serioasa si trista?
As incerca mai multa culoare, macar in accesorii
Mai am o camasa tot in genul ala, in carouri dar este portocaliu cu rosu. ar merge cu papion negru sau gri?
Cu siguranta merge mai bine cu blugi la culoare. Depinde foarte mult se de materialul camasii si papionului.
Cel mai bine ar fi sa le pui una langa alta. Per ansamblu eu as lupta pentru a doua combinatie- este mai tinereasca si extravaganta.
Multumesc pentru raspuns :d
Nu e prea ok, e putin cam sobru.Incearca sa porti o camasa intr-o culoare mai vie, de exemplu violet.Pantofii sunt oarecum ok.Papionul mi se pare foarte cute.In principiu e bine dar cum a zis si Azaris, adauga mai multa culoare daca nu vrei ca lumea sa creada ca ai venit la o inmormantare, nu la un majorat.
Uite o combinatie care mie imi place foarte mult:
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=75123281
Faza e ca camasa in genul acela nu am decat pe negru, si in carouri portocaliu cu rosu. am camasa violet dar lunga, si nu o pot lua cu papion :d. multumesc pentru raspuns :d
Eu ti-as sugera sa iei un sacou peste..ar arata mai bine..parerea mea.si cum spun fetele o camasa mai vie.:*