Pentru rautate: ramai asa cum esti
Pentru sani: maseaza-i seara cu putin ulei combinat cu otet 5 minute
Buna,
Sfatul meu, este sa nu incerci sa fi ceea ce nu esti de fapt.
Nu trebuie sa fi fitoasa sau rea ca sa te placa cei din jur, fi tu insuti si cei din jur o sa te aprecieze mai mult, crede-ma.
Cat despre sani, trebuie sa astepti, o sa creasca odata cu varsta, nu trebuie sa te grabesti.
Nu prea poti sa devii asa, peste noapte, fitoasa(sau rea) pentru ca cei care sunt asa au asta in sange...insa ai putea incepe prin a nu-ti mai pasa chiar asa de mult de cei din jur (pentru mine suna groaznic pentru ca stiu cum sunt catalogati cei care sunt asa, si crede-ma ca nu e nimic bun in a fi fitos).
Pentru cea de-a doua intrebare...nu prea poti face asta pentru ca totul depinde de corpul tau si de cat de repede se dezvolta el. :-)
Trebuie sa te nasti fitoasa fata mea tu o sa fi COPY PASTE... staii kill in banca taa sau ce vrei sa faci? sa impresionezii pa cineva cu rautatea sau sa fi mai populara daca esti ''fitoasa''? ppff cine te-a haladit si pe tine? ramai fata mea asaa ca o sa fi ridicula daca icerci ceva de genu.Si in leg cu sanii puneti silicoane, ah scuze, barem ai implinit 12 anisori? :-s off copilo lasa ca-ti creste si sanii
Hei nu cred ca ar trebui sa fii mai fitoasa, esti super asa cum esti. si sa stii ca mie imi plac multi sanii tai :*:*:*:*
Ceva gen. pitzii! faza cu fitele, nu stiu da si tu mai putina importanta si comporta`te mai diferit si mai cool ca ceilalti iar cu sanii...)))) asteapta si tu ca`ti cresc ei singuri!)))))))
TheDarkQeen13 întreabă:
kalakkas întreabă: