| Suki08 a întrebat:

Bună, ma bate gândul să-mi cumpăr pudra acrilica, o pot aplica singura acasă pe tipsuri puse de mine, ma pricep destul de bine sa le pun, și ma încântă ideea pudrei acrilice, aceasta se usucă singura? Cât tine pe unghii? Este ok dacă o pun peste tipsuri? Credeți ca îmi va ieși din prima? Dacă greșesc ma mai pot corecta? Mulțumesc mult, va pup, dau fundița

2 răspunsuri:
| marlen55 a răspuns:

Buna. Pudra nu se pune peste tipsuri. Iti trebuie sablon care trebuie foarte bine montat sub unghie. Nu o sa-ti iasa din prima, e foarte mult de munca cu pudra acrilica. Trebuie vazut sa nu o faci prea tare, prea moale altfel ori se usuca inainte ca tu sa apuci sa o nivelezi pe unghie ori iti curge dupa unghie.Nu mai poti corecta daca ai gresit.Trebuie sa exersezi foarte mult cu pudra. Stiu ca poate parea foarte usor la prima vedere dar nu este asa. Trebuie mai multe dexteritate ca la gel. Pudra da se usuca singura fara lampa dar ai nevoie de gelul de sigilare si acesta necesita o lampa uv. Daca vrei sa incerci mai bine incerci intai pe o mana de practica pentru manichiura(mana aceea de plastic).

| Suki08 explică (pentru marlen55):

Pun unghii in gel si vreau sa incerc si cu acrilic