Buna.Nu ma pricep foarte bine si nu am incercat, dar poti face flotari.Prima data poti face in picioare, pe perete, pentru cateva zile daca iti e greu, apoi te poti apuca de cele normale.Si 2 exercitii de intarit sunt asa:1.Lipeste-ti palmele si pune-le la piept.Impinge pentru zece secunde una in alta, apoi relaxeaza muschii.2 serii a cate 10 repetari.2.Cand esti la dus, lasa apa calduta sa curga pe sani, pune-ti mana pe sfarcuri si pe cel stang maseaza-l in forma acelor de ceasornic iar pe celalalt invers.Bafta.
Uite ce am făcut eu şi mi-a dat rezultate:
1. Am făcut exerciţii timp de 10-15 minute, de 2 ori pe zi [ de preferat a doua tură să fie seara], timp de 2 săptămâni.Ca exerciţii eu îţi recomand flotăriile. Vei observa c-am într-o lună cum vor creşte c-am cu o cupă.
2.De asemenea, mi am masat cu ulei din germeni de grau c-am de fiecare dată înainte de exerciţii şi după. Adică de 2 ori pe zi.Sau, mai folosesc şi lapte de corp care îi foarte hidratant şi le oferă o catifelare de durată.
3.Alimentaţia sănătoasă. Eu îţi recomand să mănănci cat mai mult peşte, carne de pui, legume, fructe si lactate. Îţi poţi prepara un mic dejun bogat în fructe şi legume, la masa de amiază ceva carne şi lactate iar seara ceva uşor cum ar fi un iaurt. Laptele este foarte bun pentru creşterea şi întărirea sâniilor.
C-am atât.Eu îţi spun ce am încercat şi ce mi-a mers mie foarte bine. Sunt foarte încântată.PS: Dacă doreşti să ai bustul cât mai bine conturaţi într-un timp foarte scurt îţi recomand sa cumperi de la AVON -Bust Sculpt Solutions.
Sper că ţi-am fost de folos. Funda?:*
Multumesc mult. Ce fel de exercitii ai facut? Pe langa flotari. Ma gandeam sa incerc cu ganterele.
Si produsul acela de la Avon chiar da rezultate? Ma gandeam ca e doar o alta inselatorie.
In principal flotari. Poti si sa ti o esarfa lunga, fular, etc cu o mana in spate jos si cealalta ridicata sus si sa incerci sa o intinzi cat de tare poti.De gantere nu prea stiu ca nu am incercat insa am auzit de la ceva fete doar ca rezultatele s-au vazut intr-un timp c-am lung. Acum nu stiu.Fiecare are organismul altfel. Crema aceea eu nu am incercat, dar o are o verisoara de-a mea [ nu prea are sani] si e foarte multumita de rezultat. I-a marit sanii cu o cupa si i-a rotunjit.
Eu am apelat la ajutorul Dr. Ion Zegrea si sunt foarte multumita de rezultat! Este un medic extraordinar! Orice intrebari ai, iti va raspunde si te va ajuta. Si mie mi-a fost teama, dar dupa o consultatie am luat deja decizia!