| xDxDxDxDxD a întrebat:

Buna,ma gandeam sa imi cumpar o fusta cam asa http://www.okazii.ro/......a115738413 insa nu stiu daca ar fi vreo problema sa o port la liceu,sunt in primul an, acolo trebuie sa avem sacoul la ore sau vesta...
Intrebarile sunt:Merge purtata si la scoala? Cu ce as putea sa o port?
A si inca unca chiar daca nu are legatura cu cele de mai sus:Voi prima zi de liceu ati fost in uniforma? Daca nu cu ce v-ati imbracat :*

10 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Fustita este extrem de draguta dar nu prea mrge purtata la scoalasad
Sti cum sunt profesorii.Vor sa te vada imbracata in blugi/pantaloni si o camasa care sa nu iti lase nici cea mai mica parte din decolteu la vederelaughing.
Daca doresti, poti lua fusta sa o porti prin oras. S-ar potrivi foarte bine cu un maieu de culoare alb/negru/albastru.

Sper ca te-am putut ajuta!

| Kasia a răspuns:

Fusta e draguta, merge purtata la scoala(si eu port), merge purtata cu sacou insa nu cu orice tip de vesta(ba chiar deloc cu o vesta in caz ca nu esti extravaganta/fashionista)
O poti purta cu orice: tricouri/camasi/bluzite/camasa+cardigan/tricou+sacou/top+geaca piele. Aproape orice, imaginatie sa ai.
In primea mea zi de liceu(acum 3 ani) nu am purtat uniforma insa am luat niste bocanci negrii, o camasa, un top alb largut si o pereche de jeansi prespalati.

| xDxDxDxDxD explică (pentru Kasia):

Bine ca mi-ai spus de vesta big grin
Eu ma gandeam sa o port cu o camasa si vesta de la uniforma I don't want to see caci nu stiu inca cum imi va sta, sacoul e cam lung.
Multumesc pentru raspuns :*

| FashionDream a răspuns:

Buna.Si eu trec in clasa a 9-a, si sincer as purta-o. E foarte frumoasa, si atata timp cat nu e scurta, nu vad de ce nu ar putea fi purtata la liceu.
Ti-as recomanda sa o porti cu un tricou sau maieu alb, simplu si cu sacoul obligatoriu.(atata timp cat se potriveste) Niste opincute negre sau sandalute si gata! Profesorii de la scoala sunt diferiti cu cei de la liceu...la liceu nu prea mai au treaba cum te imbraci sau daca iti faci unghiile...la fosta mea scoala multe fete veneau imbracate cu fuste de genu asta si nu le atragea nimeni atentia

| xDxDxDxDxD explică (pentru FashionDream):

Daca nu te superi :Cum te imbraci prima zi de scoala?big grin

| FashionDream a răspuns (pentru xDxDxDxDxD):

Cum sa ma supar?
Pai..inca nu sunt asa de sigura dar cred ca o sa imi iau o camasa fara maneci, scurta in fata si lunga in spate, niste colanti cu imprimeu leopard, un lantisor guleras, alte cateva bijuterii, o pereche de opincute negre si am vazut o palarie super, neagra, inca nu o am dar ma gandesc sa o cumpar...stiu ca look-ul pare cam incarcat, dar in realitate arata chiar bine.
Tu? Pana la urma iti iei fusta?

| FashionDream a răspuns (pentru FashionDream):

Am uitat complet...am un cont pe Polyvore si am facut un set cu tinuta mea:

http://www.polyvore.com/yesterdays_outfit/set?id=91887221

| ÁnΌMŀŠ a răspuns (pentru FashionDream):

Foarte draguta tinuta de ai facut-o!

| FashionDream a răspuns (pentru ÁnΌMŀŠ):

Mersi!

| HurremSultan a răspuns (pentru FashionDream):

E frumos cum vrei sa te îmbraci dar nu prea e de liceu.