Buna.
Eu te sfatuiesc sa nu iti pui pentru ca, da afecteaza unghia.
Alegerea ta.
Nu o sa tina prea mult, nici daca iti lasi unghiile normale si doar date cu oja intensa nu o sa tina toata saptamana.Cel mai bine lasa-ti unghiile asa cum sunt, nu o sa stea nimeni sa se uite fix la unghiile tale.Le dai cu o culoare nude si te bucuri de vacanta.Ca sa nu mai spun ca o sa te doara ca naiba daca le dai peste cap, se inmoaie daca stai prea mult in apa aia cu clor(in cazul in care mergi la piscina) si cine o sa te vada cu unghii false la mare o sa-si dea ochii peste cap.
Nu iti afecteaza unghia dar lipiciul de la ele nu iti tine mult. acum na. depinde de lipici dar in cele mai multe cazuri nu tine mai mult de 1-2 ore... daca vrei sa iti pui neaparat unghii o sa te trezesti in apa fara ele. asa ca mai bine cu banii care ii dai pe unghii poti merge la salon sa iti faca un model dragut pe unghiile tale :
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nu afecteaza unghia numai daca iti pui unghii false tot timpul unghia nu mai are timp sa se regenereze si te vor durea mai in colo. ca iti pui acum unghii false nu e nimic si lipiciul lor e naspa si nu tine si mai e si greu de dat jos de pe unghii. mergi al un salon de cosmetica si iti pui acolo si te tin si 1 luna jumate si mai mult daca ai grija de ele. acum ca mergi al mare nu faci mare lucru cu ele si te vor tine. te costa cam 50 60 lei sa iti pui unghii false. depinde de salon. dar nu iti pune des unghii false si fa pauza intre ele dupa ce ti le-ai dat jos si nu o sa ai nimic la unghii. bafta
Cu lipiciul lor nu tine nici macar o ora.
Incearca intr-un magazin de cosmetice si intreaba de un lipici pentru unghii false mai puternic. Nu, lipiciul lor nu afecteaza unghia, stai linistita. Succes! :*
Unghiile false pe care le gasesti de cumparat in orice magazin, fii sigura, ca nu prea vei apuca se te bucuri de ele. Daca te gandesti sa-ti pui unghii cu gel, Da!, sunt foarte frumoase si, daca ai grija de ele le poti pastra mai mult de doua saptamani chiar. Partea proasta e ca in primele zile, dupa ce ti le pui, nu ar trebui sa stai cu mana in apa. Altfel, risti ca munca depusa sa fie in zadar si sa ramai fara unghii. Tu zici ca mergi la mare...deci..nu te-as sfatui sincer.
A! Dupa ce iti pui unghii cu gel,iar dupa un timp le dai jos sau ma rog, cad, unghiile tale vor creste foarte greu. Te-as sfatui sa ti le lasi asa cum sunt, sa ti le pilezi frumos si sa dai le dai cu o oja in ton cu moda de acum. Uite sugestii:turcoaz, culori neon, gri spre albastru(nu prea inchis), albastru(si deschis si inchis).
Sper ca te-am ajutat!
Pa, pa!
Nu afecteaza unghia nici macar nu se lipesc calumea se desprind imediat, eu mi le lipesc cu super-glue inainte de lipire ma dau de 2 ori cu lac si nu am nici o problemanu cred ca se gasesc lipiciuri anume pentru lipirea unghiilor false doar acel lipiki care ti-l dau ei la astea mai ieftine iar la alea mai scumpe au lipici pe ele insa nu sunt bune nici unele funda?
Anne79 întreabă:
anonim_4396 întreabă: