Eu am avut breton si regret, m-am plictisit de el in 2 saptamsni, pe firul subtire se vede extreeem de nasol, daca nu e coafat arati ca dracu in persoana
Si iti creste la loc in minim 1 an, deci per total NU, ai face o greseala cu bretonul
Fundii?
Daca chiar tii la ideea de a te tunde, opteaza pentru ceva care esti sigura ca-ti va sta bine si ca nu te vei plictisii repede. Daca tu crezi ca o sa-ti stea ok, fa-ti! Bafta!
Vai X_x am facut prostia si acum regret -.-, il am pana la varful nasului dupa 4 luni si e ENERVENT! lasa parul asa.
Daca nu crezi ca iti va sta bine si daca te vei plictisi repede atunci incearca alta tunsoare pentru ca daca nu iti va placea cum iti sta cu breton va dura MULT pana va creste.
Eu mi-am facut breton in mai si acum mi-a crescut mai jos de nas si acum stau cu el intr-o parte mie nu imi chiar statea cu breton si mai ales ca vara era cald mi-l prindeam cu o agrafa sau cu un cerc pentru par.Poi sa te uiti la imagini aici https://www.google.md/search?q=breton+intr-o+parte+sau+prins&source
sper ca te-am ajutat