Nu-i adevarat!
Nu toate fetele frumoase sunt increzatoare in ele, dimpotriva, toate au frica ca nu plac, ca nu fac fata unei situatii, dar nu arata asta.
Sunt barbati care apreciaza frumsuetea interioara a femeii si inteligenta ei!
Cand spui unui barbat "ca nu esti frumi"...va face stanga imprejur si va fugii, ca asta-i vocabular de pitipoanca fara creier care nu stie sa vorbeasca dar se pitiponceste ca sa impersioneze...un cocolar, fiind un om inteligent nu-l poate impresiona niciodata.
Nu exista nici cearcane genetice!
Cearcenele ti le faci singura din prostie, fiindca pierzi noptile online, in loc sa dormi de la ora 9-10 seara, ca corpul si fata ta sa se odihenasca si sa arate frumso si proaspat!
parul este frumos sa-l ai natural, nu sa- intinzi cum fac toate proastele, ca ajungi sa-l strici si atunci arati de parca ai avea o matura in cap.
Daca l-ai stricat deja, tunde-te scurt, eliminand orice urma de arsura si nu-l mai vopsii sau intinde ca-l arzi.
Barbatii inteligenti prefera fetele destepte si naturale. cocalarii si golanii prefera restul de pitipoance, proaste, vulgare, vopsite si imbracate provocator.
"ma intristez foarte tare cand vad alte fete frumoase... Vreau sa fiu mai frumoasa si nu stiu cum sa fac"
incepe prin a nu dori să crape capra vecinului
Bună,și eu am trecut prin asta și aș vrea să îți dau niște sfaturi,primul pas ar fi să începi să ai mai multă încredere în tine și să nu îți mai pese de părerea celorlalți, ignorăi, o să te judece indiferent.
Pentru cearcăne ai putea încerca cuburi de gheață sau poți să îți aplici pliculeț de ceai de mușețel după ce ai l-ai pus la foc, fa asta un timp și o să vezi că o să dea scapi de cearcăne.
Cam atât, dacă mai dorești sfaturi sau mai ai nevoie de ajutor contacteză-mă în privat.
nu uita să numai bagi lumea persoanele rele în seama și să începi să ai mai multă încredere în tine, o să rămâi șocată cât de mult te va ajuta lucrul asta.
Succes!
Eu am o alta parere despre frumusete. O femeie frumoasa este un "pachet", nu doar o infatisare care urmeaza niste standarde de frumusete. Am vazut nenumarate "frumuseti" care parea ca au trasaturile perfecte, dar in momentul in care au inceput a vorbeasca si caraterul lor a iesit la suprafata, au devenit instant mult mai urate in ochii mei. Trebuie sa ai o aura frumoasa, un caracter frums si incredere in tine, frumusetea fizica e subiectiva si nu atat de importanta pe cat pare. Exemplul pe care il dau mereu este cantareata Cher (mai ales in tinerete). Nu are un nas mic, nu are parul drept, nu e blonda cu ochii albastrii, nu are dantura perfecta, insa este recunoscuta mondial pentru frumusetea ei chiar daca nu este una tipica. Este frumoasa pentru felul ei de a fi si pentru atitudinea ei.
Lucreaza cu tine, fii increzatoare si nu te mai compara cu nimeni, lasa-ti frumusetea interioara la suprafata si ai sa vezi cate complimente ai sa primesti.