Si eu am parul ondulat si il indrept foarte usor cu o placa Philips cu ceramica. Eu am luat-o de la Domo.Costa 250 RON, acum parca s-a mai ieftin. Dupa ce te speli pe par, trebuie sa-l lasi sa se usuce complet, apoi treci la treaba. La mine dureaza cam 30 min toata operatiunea, iar rezultatul este similar cu cel de la coafor. Important sa folosesti keratina si o solutie speciala care se aplca pe par inainte de a folosi placa. O gasesti la orice salon si nu costa extraordinar de mult. Dupa ce ai indreptat parul folosesti niste cristale lichide pentru ca parul sa stea cat mai mult drept(Eu folosesc Semi di Lino, costa cam 70 RON, nu le gasesti in comert doar la saloane. Poate ti se pare scump, dar un tub te tine cam 1 an). Cremele de indreptat parul nu au nici un efect. Cred ca le-am incercat pe toate. Multa bafta!
Deaia nu ma tund eu scurt:-j am parul la fel ca tine
adica ondulat!
Sunt cateva spume care aseaza parul foarte bine
si il fac matasos
de ex eu folosesc: http://m.blog.hu/di/divatblog/image/-_a_-saru_-/wella%20forte.jpg
masca si spuma de indreptat sunt foarte bune:x
funda?:x
Foloseste spray de protectie impotriva caldurii si incearca sa'l usuri cu o perie rotunda mare si cu uscatorul. Mie iese cand imi iese la fel de drept ca si cu placa.
Incearca cu gama Nivea pentru par drept. Nu o sa fie ca atunci cand il intinzi cu placa, dar nu o sa mai fie asa de ondulat si o sa fie mai neted.
Am avut si eu freza asta insa am fost nevoita sa renunt la ea pentru ca trebuia sa imi intind parul in fiecare zi in fata cu placa neavand alta solutie si mi se degradase foarte tare parul. Eventual poti sa incerci sa il intinzi cu peria. Este cel mai bine pentru par. Sau mai este inca o solutie pe care nu ti-o recomand-poti sa iti faci permanent la coafor sa iti stea tot timpul drept.
Daca ai placa indreaptati-l daca nu... ia o perie ondulata si o pui in spatele suvitei de par si cu feonul tragi in jos cu tot cu perie sper ca ai inteles :* funda?
Pai :: Mai intai spala'te pe cap, dupa aia usucate da' ( asa mi s-a intamplat si mie ) iti pui pieptanul pe par si unde este pieptanul acolo pui si uscatorul. Sper ca te'am ajutat. Pa
Iti trebuie o perie rotunda mare si uscatorul de par. gasesti video-uri pe youtube, te pot ajuta mult. http://www.youtube.com/watch?v=4Ulfh3YTfgU acesta e doar de exemplu, poti sa gasesti dupa preferinte.
parul meu este pana la umeri daca e intins bine si nu am placa. e mereu ciufulit, nici drept-nici ondulat si nu am probleme, de multe ori prietenii ma intreaba cum fac sa stea asa.
succes! :*
Pai...ai putea, dupa baie sa iti usuci cu feonul fiecare suvita in parte si sa folosesti si o perie de par astfel va sta cat de cat drept. dar nu va iesii cum iese cu placa!
succes
Inainte de a lua o decizie in legatura cu o schimbare de look e bine sa te si informezi putin, altfel patesti...ca tine.Toata lumea stie ca din moment ce te tunzi bob trebuie sa ai o placa de indreptat parul la indemana, folosita cel putin o data pe saptamana, in cazul in care nu ai parul drept natural. Daca ti-ai irosit sansele cu placa inainte.asta este.
Acum na, s`a intamplat.Incearca cu peria si foehnul, desi e mai greu de utilizat de una singura; balsamuri pentru par drept; ceara fixatoare; spuma de par.si asa te aranjezi cum vrei.
Daca in final te hotarasti sa mai folosesti placa aplica cel putin o data pe saptamana o masca hidratanta.Eu utilizez placa o data pe saptamana si aplic ser hidratant termoprotector de la Gerovital dupa fiecare baie.Succes!
Incearca sa frecventezi un salon de infrumusetare ce ofera servicii de calitate folosind produse profesionale. Parul ti se va regenera imediat, vei fi uimita de calitatea prouselor profesionale.
Pentru mai multe detalii sau intrebari poti sa accesezi acest site http://topsalon.ro/
kalakkas întreabă: