Buna, Andreea! Daca aveti uniforma, ideea e sa aratati toti cam la fel, deci prin haine nu prea multe sanse sa iesi in evidenta, asa ca iti raman personalitatea si rezultatele scolare. Cumpara-ti totusi blugi care sa te avantajeze (de preferinta skinny daca ai picioare frumoase), o camasa cu putina dantela daca iti gasesti sau oricum sa aiba niste detalii feminine, iar la capitolul accesorii poti sa-ti iei cercei veseli, cu fete de acelea zambitoare sau oricum, ceva care sa te scoata din "anonimat". Tot un accesoriu pot deveni si pantofii, eu ti-as sugera niste balerini de la Deichmann. Cred ca vei gasi ceva potrivit daca mergi la cumparaturi si probezi, nu comandand de pe site-uri. Mult succes la cautari si la liceu!
Pai
daca vrei sa fi asa mai trendy, poti sa iti iei un maieu sub acea camasha albastra, iar camasha sa o inchizi la 2 nasturi sau deloc, poti sa iti iei o camasha mai lunga, care sa vina gen un hanorac,
o pereche de blugi skinny si o pereche de convershi, dar sa bagi [ intr-un fel] blugii in convershi [ iar convershii sa nu ii legi pana la ultima gaura]
poti sa accesorizezi cu un lantzishor finutz dar in acelasi timp usor vizibil [ adica sa aiba o culoare puternica] sau cu o pereche de cercei mici si simpatici
mai poti purta o bentitza colorata sau o fundita.
si parul poate fi un accesoriu. asa ca il poti aranja intr-un fel mai special. dar fara sa "ii superi" pe profi
sper ca te-am ajutat
so. good luck ^^