| deea2o1o a întrebat:

Buna!
Ma numesc Andreea, am 16 ani jum. si am o problema cu cosurile. Ce o luna imi apar cosuri foare vizibile si nu mai stiu ce sa fac. Spuneti-mi si mie o crema, masca, tratament sau ceva care la voi a avut efect. ( vreau ceva ce folositi si care la voi chiar are efect).
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| iulikka a răspuns:

Zineryt e foarte bunhappy si e folosit de multi

9 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

Si eu acum doi ani sufeream de problema acneei. Aveam pe toata fata. Am citit undeva ca de la ciocolata se fac cosurile. O luna m-am abtinut de la ciocolata(nici macar o firmitura) si n-am mai avut nici macar un cos pe fata ! Asa ca,ia incearca tu o luna sa nu mai pui DE LOC gura pe ciocolata si ai sa vezi ca nu mai ai nici un cos pe fata.

| apaplata_7449 a răspuns:

Nu iti mai atinge fata! incearca sa stai cateva zile sa te abtii sa-ti atingi cosurile chiar daca nu te strangi, nu iti atinge fata.Lasa cosurile sa isi faca procesul lor ca corpul tau stie mai bine ce face decat noi.

| nikol a răspuns:

Cauta la farmacie gel de curatare cu propolis si citrin sau lamaie e ff bun.eu mi-am facut o masca cu cacao ca m-am uitat undeva si zicea ca e buna si mai tare mi-a aparut cosuri si am inceput sa ma dau cu gelul.de fapt cred ca e un fel de ulei parca si ma dau in fiecare seara si dimineata si se vede rezultatul cosurile au inceput sa se usuce si roseata sa dispara...

| briquette a răspuns:

Ai grija de tenul tau
spala-te in fiecare seara si in fiecare dimineata cu un gel de curatare pentru fata , iar daca ai grija sa te speli zilnic cu acel gel , el previne cosurile

| ςเєl a răspuns:

Pai de poti da cu lamaie pe frunte in fiecare zi, si ti se usuca big grin

| iulia_8849 a răspuns:

Cea mai buna crema anticosuri si mai ales pentru cele mai nasoale cosuri (alea in piele) testat de mine si garantat 100 % este clasicul CUTADEN care este pur si simplu miraculos.
am incercat toate cremele dintre care si cele mai scumpe posibil si tot degeaba. sa va dati cu CUTADEN doar in locul unde aveti cosul sau cosurile seara inainte de culcare si dimineata minune au si disparut!

| UClujNapoca a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog.nu te lua dupa ce folosesc altii fiindca fiecare are tegumentul diferit si tratamentele nu se potrivesc.mergi frumos la un dermatolog si te ajuta.

| ionutzaioana a răspuns:

Si eu am avut foarte multe cosuri. Uite sfatul meu: Du-te la medicul dermatolog si iti da ceva reteta si iti spun eu ca iti dispar, si mie mi-a disparut.
Nu cumpara de la farmacie creme si unguiente recomandate de unele persoane in afara de medicul dermatolog ca si eu am ascultat de o prietena si m-am facut cu o crema de care mi-au aparut si mai multe cosuri. Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu.
Funda?

| byas a răspuns:

Gelul de curatare Normaderm de la Vichy. Face minuni! Si crema de asemenea.winking Minuni face si un regim alimentar sanatos! Incearca sa tai ciocolata din alimentatie o perioada, orice prajeli, si incearca sa mananci multe legume, carnita fiarta si fructe. Si clar cei 2 litri de apa pe zi trebuie sa fie sfinti! Se observa diferenta pe piele aproape imediat!winking