| DianaDiu a întrebat:

ma numesc Magda si am 14 ani. Eu am multe prietene de varsta mea care poarta tocuri, fireste nu foarte mari. Ele m-au intrebat dc nu port si eu... As vrea sa port, dar mama inca nu stie daca ma va afecta chestia asta pe viitor. Credeti ca e inregula sa port tocuri de 3 - 5 cm la varsta mea?

7 răspunsuri:
| Parmalat a răspuns:

N-ai niciun motiv sa porti tocuri in fiecare zi la varsta ta, nu te duci la intalniri de afaceri.
Din cand in cand poti sa porti la o ocazie si e prea putin ca sa iti afecteze coloana.

| IIIx333III a răspuns:

Ocazional poti sa porti. Cine nu vrea la o rochita niste tocuri? Cam orice fata...cred. Deci, da. Ti-ar afecta coloana daca ai purta tocuri mai mari de 7 cm in fiecare zi, asa nu este nicio problema. Funda?

| sasha_2369 a răspuns:

Eu sunt curioasa: prietenele tale poarta tocuri la scoala, sau doar la ocazii speciale?
La varsta ta, poti purta niste toculete, nu exagerat de mari, dar in anumite conjuncturi, si anume la ocazii speciale.
Crede-ma ca purtand tocuri nu te simti mai matura sau altfel, doar o sa te doara picioarele, mai ales daca ai de stat cateva ore bune incaltata cu pantofiori cu toc.
Decat sa te chinuiesti, mai bine poarta snickersi, tenisi, ca inca esti copil. Ai timp suficient sa porti pantofi cu toc. happy
P. S: nu iti deformeaza coloana. Suri, fiica lui Katie Holmes si a lui Tom Cruise poarta pantofiori cu toculet de la 4-5 ani si nu a patit nimic.

| Alice a răspuns:

Buna si eu am 14 ani. Fac 15 b-).
Ocazional da. Normal b-).
Dar in fiecare zi nu cred ca e o idee buna. Poti sa-ti deformezi coloana.
Si cand te duci la magazin trebuie neaparat sa ai tocuri?laughing
nu. Ocazional poti purta. Cu o rochita draguta sau ceva gen.
te pup:*

| Daliana :) a răspuns:

Ocazional este ok. Dar nu este bine sa porti tocuri foarte des, si stii de ce? Ca iti opresc cresterea (in inaltime ma refer). Poarta ceva comod, e cel mai bine happy

| SuperGirl a răspuns:

Poti purta tocuri la ocazii speciale...bineinteles nu foarte mari pentru ca pe viitor o sa ai probleme!big grin

| ღBrUnEtHaAaღ a răspuns:

Normal ca da!
gandeste-te, eu am 10 ani sh port tocuri de 5 cm!