Uite...si eu am avut aceeasi problema ca tine dar s-a rezolvat. Iti dau un sfat: Nu asculta toate prostiile care sunt pe net cu doar fructe/legume etc. Da! Poti sa mananci si asta dar pe langa bai...mananca bine la fiecare masa (dimineata, pranz, seara) si sa nu mai mananci nimic dupa ora 18-19 PM. Dar ai grija, usor cu painea! Mananca incet, nu te grabii si nu bea apa inainte si dupa masa cam jumatate de ora minim.
Ca exercitii fizice, poti incerca asta:
https://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg
Ideea este ca nu prea poti da jos doar dintr-o anumita parte a corpului. Iti doresc multa bafta! Doamne ajuta! Ciao! :)
Nu trebuie sa mergi la sala, cardio trebuie sa faci tu. Alergat in parc, urcat scarile, plimbat cu bicicleta etc
Renunta la carbohidrati, dulciuri, fast food, bauturi carbogazoase si o sa fii ok.
Nu stiu daca iti vine sa crezi, dar eu am mancat tot ce am vrut ( cu limita ) si am slabit. Burta o poti da jos si doar alergand! La mine a mers! ( Mi se pare o prostie sa te abtii sa mananci ceva )
Eu te sfatuiesc sa mananci doar fructe si legume! Fara dulciuri(cips-uri, ciocolata, suc dulce).Iti poti face la storcator sucuri naturale!
Adica asta sa fie mancarea mea! Dar cam cat timp ar trebui sa fac asta?
DaciaRomania întreabă: