| georggyy a întrebat:

Buna happy! Ma puteti ajuta cu ceva va rog?
Sunt in cautatrea unui nou fond de ten
Si m-am gandit la Miss sporty
O prietena de-a mea l-a incercat si a zis ca il adora.
Bun dar sunt mai multe tipuri si nu stiu care sa aleg.
Fond de ten Light Energy Miss Sporty
De fiecare data cand aplici fondul de ten Light Energy Foundation, pielea ta primeste un cocktail de vitamine esentiale â€" A, C si E â€" si Ă®ntr-o clipa straluceste de sanatate. Un amestec secret de minerale Ă®i ofera tenului tau look-ul fresh de dimineata, care se mentine toata ziua, fara sa dea semne de oboseala. Light Energy Foundation iti hidrateaza din abundenta tenul de fiecare data cand il aplici, iar tu vei simti efectul de-a lungul intregii zile.

MISS SPORTY SO MATTE Fond de ten 30ml.
"Potrivit pentru ten normal catre gras, oferindu-i acestuia un aspect mat."
Fond de ten anti-imperfectiuni.

MISS SPORTY SO CLEAR Potrivit pentru tenul tanar cu probleme, reduce riscul aparitiei acneei.

Combina 4 actiuni:

-absoarbe excesul de sebum din piele.

-curata pielea si previne aparitia cosurilor si a rosetii.

-catifeleaza pielea datorita agentilor emolienti.

-ajuta la controlul stralucirii tenului.

Nu contine uleiuri.Acoperire naturala.

Eu am cateva cosuri dar folosesc un tratament de la clearasil care e foarte bun!
Tenul meu este putin uscat!
Si doresc ca fondul de ten sa acopere bine nu sa lase urme
Voi ati incercat? ce imi recomandati?
Aaaa si sa nu uit nu folosesc fond de ten zi de zi. si eu am tenul cam lucios
Il folosesc cand consider ca am nevoie.
In plus e vara si e foarte neplacut sa tii se intinda fondul de ten!
Pupicikiss
Astept raspunsurile voastre!

6 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, un fond de ten de calitate este si scump dar cu siguranta ca e mai bun ca celelalte. Cred ca esti inca la scoala si de aceea eu te sfatuiesc sa apelezi la acesta cat mai rar, caci e prea devreme sa iti incarci fata cu el. De ai stii cat conteaza sa lasi tenul sa respire si sa folosesti aceste produse cat mai tarziu... Banuiesc ca este cam greu sa ai bani multi acum pentru acesta si sa stii ca chiar de ar fi asa, nu ti-as recomanda-o, este inca mult prea devreme si asa se fac ridurile,- pe tenul prea tanar; ca sa cumperi produse de calitate iti trebuie mereu bani multi si nici nu vad rostul lor acum, decat in imprejurari rare si deosebite; nu trebuie sa pleci urechea la ce zic cele de varsta ta, scuza-ma de spun asta ( aici ma refer la slaba experienta ce o aveti ) caci orice "produs " folosit, distruge tenul si cred ca de multe ori fara sa vreti, va culcati nedemachiate din cauza somnului si asta, ii dauneaza mult; Eu te-as sfatui numai ocazional sa il folosesti si acela sa fie de calitate (chiar de e mai scump, pentru ca, sa stii - Merita,- crede-ma, produse ca : Max Factor, Helen Rubinstein, sunt firme cu renume de o viata ). Te rog nu mi-o lua in nume de rau cu acest sfat, dar stiu cat de important este sa amani "Orice", pentru mai tarziu, caci in definitiv, este vorba de Tine si de persoana Ta si decizia finala iti apartine! Te rog, sfatuieste-te cu o verisoara mai mare de ai, sau chiar cu mama, pentru a te indruma corect si cu sinceritate; Un lucru de calitate, sa stii ca dauneaza mai putin, de e folosit si acesta mai rar; numai bine, si distractie cat cuprinde iti doresc; Sa ai numai bucurii si reusite, Lucien.

| Florentina_7104 a răspuns:

Eu consider ca aceste fonduri de ten nu sunt bune deloc.eu am incercat so matee care nu acopera deloc iar so clear intr-adevar nu iti mai apare cosuri dupa ce il folosesti dar nu le acopera. Cele mai bune fonduri de ten sunt cele mai scumpe ca accord parfait, ideal shide de la avon(cred ca asa se scrie big grin), affinitone.Mai bine dai banii pe unul scump dar bun spre deosebire de cele ieftine si proaste. Daca ai multe imperfectiuni cel de la revlon colourstay sau normaderm de la vichy sunt foarte bune.acum depinde si de tipul tau de piele insa eu te sfatuiesc sa nu cumperi.

| greenish a răspuns:

Eu una folosesc multe produse de la Miss sporty si sunt foarte multumita de ele. Mai ales de rimeluri si de oje happy Am incercat si fonduri de ten si dupa parerea mea, cel mai bun este fondul de ten So Clear. Mi s-a parut foarte bun. Si ideea e ca produsele de la aceasta firma sunt si ieftine si bune. Si pe criza asta ne cam convine big grin

| darkeyes a răspuns:

Hey. Cele de la l`oreal cum zice francisca sunt niste porcarii.De ce vrei sa iti incarci tenul cu astfel de produse? Daca vrei ceva care sa fie bun si sa nu iti afecteze tenul, cumpara`ti ceva care sti sigur ca e bun. Nu fondurile astea de ten ieftine.straight faceEi zic ca iti hidrateaza, iti acopera etc etc ca sa isi faca reclama.Eu am unul de la Avon Calming Effects.Este destul de bun, numai ca nu ma dau cu el in timpul verii, pentru ca transpir pe frunte si se intinde se sterge se face ca naiba.
Bye

| NeverTheLess a răspuns:

Eu folosesc Fond de ten Light Energy Miss Sporty si pot spune ca sunt destul de multumita. Acopera destul de bine si nici nu " curge " de pe fata. Eu una ti-l recomand. Dar alegerea ramane a ta.
Bafta :*

| francisca09 a răspuns:

Incearca l'oreal infailible; il folosesc si este foarte bun:nu se intinde, nu da stralucire tenului si o sa arati fresh si dupa 5-8 ore de la aplicare, acopera foarte bine orice pata, cos, etc.