Balsamul se aplica de la urechi in jos! Orice balsam ar fi. Daca il aplici la radacina aia ar putea fi cauza ingrasarii premature a paruui tau. Sa ti-l clatesti super bine dupa ce te speli pe cap si sa nu te speli mai des de o data la trei zile, daca il speli prea des, ti se ingrasa mai repede. Si evita sa iti bagi mainile prin par toata ziua sau sa folosesti multe produse de styling (gel, spuma, fixativ) si curatati ustensilele (pieptene, perie etc) periodic cu apa si sampon pentru ca se umplu cu sebum, praf, impuritati si tu cand te piepteni le pui mizeriile alea in parul tau.
Bună.
Nu trebuie să-ți urăști părul, nu te mai spăla așa de des, mergi pe un șampon pentru păr gras, balsam și la final după ce a fost foarte bine limpezit într-un litru de apă pune 5 linguri de oțet de mere, dai peste tot părul și îl lași să se usuce în mod natural.
Pa, pa.
Sa te speli cu Head and Shoulders este chiar bun! si sa te speli de 2 ori pe saptamana daca poti..preferabil eu una ma spal duminica si miercurea dar tu te poti spala cand vrei
Numai bine
Sincer.eu ma vopsesc de foarte mult timp.natural sunt blond inchis dar ma vopsesc bruneta. dupa o luna si ceva dupa ce ma vopsesc, se vede culoarea mea naturala iar parul isi pierde din volum(uleios).in momentul in care ma vopsesc parul meu capata un volum foarte puternic.ei devine lucios.imi place. vopsestete culoarea ta. daca nu iti recomand sa te dai cu ulei de argan.iti face parul foarte moale si catifelat.incearca!
Unde aş putea să găsesc ulei de argan?
BAlsamul nu trebuie sa aiba contact cu radacina parului, ci doar cu varfurile pentru a le trata.Parul se ingrasa chiar si de la transpiratie insa daca inainte de a aparea aceste probleme ti-ai schimbat samponul de par poti lua in calcul ca asta este problema.Incearca sa gasesti samponul potrivit parului tau
Mersi pentru răspunsul tău! M-ai ajutat!
Cu mare placere! :*
Danielaaa22 întreabă: