| Alexandra2383 a întrebat:

Buna! Mai devreme mi-am umblat la sprancene singura deoarece erau aproape lipite una de alta, iar mama nu era de acord ca eu sa merg cu ea la pensat (am aproape 14 ani). Le-am subitat prea tare si sunt mici ca lungime..nici macar nu sunt egale si nu stiu ce sa fac! Mama nu foloseste creioane de sprancene sau produse de makeup in general, deci e foarte naspa... arata groaznic! Nu vreau ca mama sa vada cat de oribile sunt sprancenele mele acum, nu-i pot spune pentru ca este foarte stricta si s-ar supara tare..va rog ajutati-ma!

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sa-ti fie de lectie cele intamplate!
Firele de par (inclusiv sprancenele) cresc in medie cca. 1cm intr-o luna, dupa care diferenta dispare sisprancenele vor reveni la normal.

La varsta ta nu recomand sa-ti tai /scoti sprancenele fiindca se vor intari ca barba baietilor dupa barbiere repetata!

| Violleta2022 a răspuns:

Ne pare rau, dar este imposibil sa te ajute cineva.
Lasi sparncenele in pace, ca sa creasca si nu mai umbli la ele, fiindca nu poti sa-ti implantezi par in sprancene si nici sa sa le desenezi cu creiornul, fiindca pot arata ca la mascarici.

| sierra1 a răspuns:

"Nu vreau ca mama sa vada cat de oribile sunt sprancenele mele"

n-ai cum, doar e mamă-ta, te vede, te știe, observă orice schimbare. Comunică cu ea!

| RobertMoon a răspuns:

Puteai sa te duci pur si simplu singura la pensat si gata. Iar daca comenta maicata ii spuneai ca vrei sa arati ca o fata, nu ca un barbat cu monospranceana...

| Sophieka a răspuns:

Daca ai un 15 lei - 20 lei, mergi repede sa iti achizitionezi un creion de sprancene si fa-te putin incat sa nu fie vizibil.

| BuLaNNNeL a răspuns:

N-ai acuarele? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Va trece puțin timp până când vor crește din nou, pentru a grăbi procesul folosește ulei de ricin.

| gabriel2004o a răspuns:

Pai nu mai ai ce facelaughing))
Parul e par
Poți suna o prietena sa iti aduca la usa machiaje sau chiar sa te machieze ea
Dar mama ta tot o sa vadă
Și totuși are și ea parte din vina ca sunt 14 ani totuși...o vreme în care trebuie sa ai grija de tine

| Hope1992 a răspuns:

Daca ti-e greu sa vorbesti cu mama ta un subiect atat de banal, oare cum veti gestiona viitoarele subiecte care sunt cu adevarat importante.
Sfatul meu e sa ii spui mamei tale orice, desigur sa ambalezi informatia cat mai frumos.
Ce as face eu in locul tau. M-as duce la ea si i-as spune
"Mama uite ce mi-am facut la sprancene. Am vrut sa le subtiez pentru ca mi se pareau urate si nu vreau sa se faca glume despre mine ca le am unite.Sunt la varsta la care vreau sa arat decent fizic si sa nu fiu exclusa sau sa capat complexe. Nu o fac ca sa atrag baieti pentru ca stiu ca sunt mica si e mai importanta cartea, dar mi-ar placea sa invat de pe acum sa fiu feminina..."
Si fa in asa fel incat sa ii demostrezi ca nu sari calul si ca vrei doar sa arati ingrijit, nu sa se treasca ca te duci la scoala cu fata machiata ca un clovn.