| Alinalalabla a întrebat:

Bună, mai întâi povestesc care e faza și apoi întrebarea. Părul meu este un blond deschis spre șaten, cu airtouch-ul de 10 luni. Zilele acestea am fost într-un salon no name ca să îmi reîmpropătez parul, adică să îmi decoloreze șuvițele din față, (cum au fost și înainte dar au crescut) și să le nuanțeze odată cu tot blondul din airtouch. Problema stă în felul următor, cred că din cauza lipsei de comunicare, deși am explicat cum doresc, în loc să îmi facă doar șuvițele din față decolorare total, doamna mi-a mai lasat si fire naturale printre și a acoperit o arie un pic mai mare decât îmi doream, adică spre cărare în spate cu fire de par naturale printre. E tot acest peisaj arată acum ca fire carunte naturale și nu ceea ce trebuia, fiind simplu și având asta în trecut îmi imaginam să iasă altfel. În fine, întrebarea mea este, dacă cumpăr o vopsea inchisă la culoare sa vopsesc acele fire albite în plus care strica imaginea, s-ar colora părul în acea culoare? fiind decolorat și nuanțat? dacă s-ar colora, ce culoare ar trebui să iau? Mulțumesc și sper să mă înțelegeți ce am avut în vedere. (daca pot pun poza de profil cu acele fire din fata decolorate și cele care nu trebuia sa le decoloreze)

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sansele sunt minime sa gasesti pe cineva sa te faca acum, cum vrei tu, fiindca este extrem de dificil sa incerci sa aduni fir cu fir de par, doar cele din suvite si sa le revopsesti cu nu se stie ce culoare, fiindca ai deja parul decolorat si nu mai poate iesii nimic cum ar iesii pe un par natural (nevopsit chimic).

Te sfatuiesc sa-l lasi asa cum este acum, fiindca arata destul de dragut, iar in primavara, dupa 3-4 luni de acum inainte, cand mai dispare si vopseaua din par si mai creste parul, sa-ti faci tot parul o singura culoare si cu siguranta va prinde bine, fiindca vor iesi pana atunci chimicalele din par.

1 răspuns:
| DjSannan a răspuns:

Înțeleg că dorești să vopsesti părul care a fost decolorat și nuanțat într-o culoare închisă. Este posibil ca o vopsea închisă să acopere părul decolorat și nuanțat, însă rezultatul final poate varia în funcție de nuanța de blond deschis spre șaten în care a fost nuanțat părul tău, precum și de concentrația de peroxid de hidrogen utilizată pentru decolorare. De asemenea, poate fi nevoie să aplici vopseaua de mai multe ori pentru a obține o culoare uniformă.

Pentru a afla dacă o vopsea închisă va funcționa pe părul tău, poți încerca să faci un test de patinaj pe o șuviță mică de păr, înainte de a vopsi tot părul. Astfel, vei putea vedea dacă vopseaua se va aplica uniform și dacă va acoperi părul decolorat și nuanțat.

În ceea ce privește culoarea pe care ar trebui să o alegi, poți alege o culoare care se potrivește cu nuanța naturală a părului tău sau poți opta pentru o culoare care dorești să o ai. Este important să alegi o vopsea de calitate pentru a evita decolorarea sau deteriorarea părului. De asemenea, poți consulta un stilist profesionist pentru a afla ce opțiuni de culoare sunt cele mai potrivite pentru părul tău și pentru a te asigura că obții rezultatul dorit.