| diamondsx a întrebat:

Mai mereu imi intindeam parul cu palaca,iar acum imi cade foarte mult,nu stiu ce sa ii mai fac sad. Stiti tratamente, sau alte chestii de genul care pot stimula cresterea si intari radacina? Astept sfaturi. Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| haskelebede a răspuns:

Buna! Nu cred ca este de la placa. Parul se regenereaza. Ca tratament natural uleiul de ricin este foarte bun, deoarece stimuleaza cresterea, si intareste radacinawinking. Il poti folosi cu zeama de lamaie si ou. Cauta masti naturiste pe internet. In caz, du-te la farmacie si intreaba. O seara frumoasa!:*

9 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Cele mai bune măşti pentru căderea părului, sunt cele naturale. Îţi recomand măştile de păr cu ulei de ricin şi fiole de vitamina A şi E.
Mai multe detalii vezi aici ...ea-parului
Baftă!

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Parul s-a ars si din cauza asta cade. In primul rand trebuie sa te asiguri ca nu ai varfuri despicate iar daca ai trebuie tunse. Apoi incerca sa te speli pe par cu sampoanele de la gerovital anti-cadere si au de asemenea si balsamul si masca din aceeasi gama.
Poti folosi pentu hidratarea parului uleiul de par de la kallos, glossy restructural crystal fluid, este foarte bun si lasa parul foarte matasos.
Iar pentu cresterea poti folosi uleiul de ricin, il gasesti la farmacie si este in jur de 5 lei.

| diamondsx explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, suneti niste draguti :*!

Răspuns utilizator avertizat
| diia29 a răspuns:

Daca il speli mai des o sa creasca mai repede, uleiul de richin este bun pentru intarirea radacinii happy

| Paoo a răspuns:

Este un sampon de la gerovital plant cauta la farmacie.

| Anutza_Munny_1995 a răspuns:

Pai poti face o masca din: 1 ling ulei de ricin una de ulei de masline 2 galbenusuri si fiole cu vitaminele A B C B1 B6 B9 B16 vezice gasesti dar iti trebuie fiole ca sa se poata dizolva... aplici la radacina si lasi o jumatate de ora a inca ceva acoperi pentru ca acea compozitie sa se intareasca iar apoi te poti spala

| PISIPISI14 a răspuns:

Este la dm sprei impotriva caderii parului

| Hope1089 a răspuns:

Pai daca ti l-ai indreptat prea mult cu placa e tocit si iti cade nu o sa-ti mai creasca.cea mai buna solutie e sa iti tunzi firele tocite ca sa-ti creasca.