| DeDea_3309 a întrebat:

Maine, cand incep scoala, ma imbrac cu niste pantaloni cu turul putin lasat.Credeti ca voi face impresie proasta in fata profesorilor, sau este ok sa ma imbrac cu blugi dinastia la scoala? Multumesc :X

Răspuns Câştigător
| marycris a răspuns:

Eu sunt a 6-a ...toata lumea vine asa la noi in scoala.deci e oklaughing XD

11 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Prima zi nu-ti zice nimeni nimic

| Buttercup30 a răspuns:

Eu nu cred ca vor fi entuziasmati de ideea ta laughing
mai bine...nubatting eyelashes

| tina28 a răspuns:

Nu cred atat timp cat iti ei o bluzita mai lungutza...winking

| Alle15 a răspuns:

Nu nu te imbraca toti o sa fie frumosi si tu cu blugi ca la disco de preferat ia-ti blugi lungi, dupa cum e vremea asa te imbraci!

| madalynaaa a răspuns:

Eu nu vad nimic rau in asta dar chiar imi plac pantalonii...la noi la scoala aproape toate fetele sint impracate in pantaloni din astea

| ioanaveve a răspuns:

Depinde cat de putin happy Sincer, ia o pereche de blugi mai normali sa zicem. Cu o pereche de tenisi si un tricou, da bine. Acum depinde si cat de exigenti sunt profesorii. Ai putea vinerea sa incerci o vestimentatie mai out of the ordinary pentru profesori happy Bafta multa pentru maine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este ok.

| RobertClaudiu a răspuns:

O sati steie numai bine caci stiu cum is pantaloni si vin bine pe aproape ori cine si nu conteaza prima impresie daca inveti intelegi Succes la liceu ca si eu merg

| bubbi a răspuns:

Mie imi plac blugii cu turul lasat!happy mi se par f sicwinking

dar la scoala prefer sa port blugi skinny(stramti)!

daca vrei neaparat sa ii porti fa. o!

dar ai grija ca s.ar putea sa iti suna colegii "arati ca si cum te.ai fi **** pe tinee"!

fa cum vrei.
oricum daca nu aveti uniforma o sa arate biine.

cu profesorii nu cred ca o sa ai probleme dar nici nu stiu daca o sa le placabig grin

depinde de fiecare.winking

eu trec in a 8a!

succes!happy

| isabe34 a răspuns:

DeDea sa stii ca da faci impresie proasta in fata profesorilor

| DeDea_3309 explică:

RobertClaudiu, nu merg la liceu, trec in clasa a 7-a, dar o sa am 2-3 profesori noi. Oricum, de invatat invat, asa ca.
Bubuuuuuuuu, nu toti o a fie "frumosi", noi nu avem uniforme, iar blugii sunt lunggi nu trei sfert sau cum crezi tu. big grin