Nu nu te imbraca toti o sa fie frumosi si tu cu blugi ca la disco de preferat ia-ti blugi lungi, dupa cum e vremea asa te imbraci!
Eu nu vad nimic rau in asta dar chiar imi plac pantalonii...la noi la scoala aproape toate fetele sint impracate in pantaloni din astea
Depinde cat de putin Sincer, ia o pereche de blugi mai normali sa zicem. Cu o pereche de tenisi si un tricou, da bine. Acum depinde si cat de exigenti sunt profesorii. Ai putea vinerea sa incerci o vestimentatie mai out of the ordinary pentru profesori Bafta multa pentru maine
O sati steie numai bine caci stiu cum is pantaloni si vin bine pe aproape ori cine si nu conteaza prima impresie daca inveti intelegi Succes la liceu ca si eu merg
Mie imi plac blugii cu turul lasat! mi se par f sic
dar la scoala prefer sa port blugi skinny(stramti)!
daca vrei neaparat sa ii porti fa. o!
dar ai grija ca s.ar putea sa iti suna colegii "arati ca si cum te.ai fi **** pe tinee"!
fa cum vrei.
oricum daca nu aveti uniforma o sa arate biine.
cu profesorii nu cred ca o sa ai probleme dar nici nu stiu daca o sa le placa
depinde de fiecare.
eu trec in a 8a!
succes!
RobertClaudiu, nu merg la liceu, trec in clasa a 7-a, dar o sa am 2-3 profesori noi. Oricum, de invatat invat, asa ca.
Bubuuuuuuuu, nu toti o a fie "frumosi", noi nu avem uniforme, iar blugii sunt lunggi nu trei sfert sau cum crezi tu.