| Biby a întrebat:

Bună.
Mâine facem pozele la şcoală. O sa le facem într-un parc, dar nu ştiu cu ce să mă îmbrac. Vreau ceva mai special, nu blugi, tricou şi tenişi cum mă îmbrac de obicei.Sunt in clasa a 4-a, 1.59 şi 36-37 de kilograme.
Cum să mă îmbrac mâine?

3 răspunsuri:
| Naspa6969 a răspuns:

Ai putea sa-ti iei un maieu mai special si o fusta noua pe care n-ai purtat-o la scoala ( adica sa ne surpinda) niste iegeri ( nu stiu daca am scris bine ) si o fusta roz, iar iegeri sa fie negri. Verifica daca am zis bine culorile si daca se potrivesc si in picioare niste balerin cu o...zi.o fundita ( daca ai ) ai roz ( ca nu se poate sa ai iegeri negri cu pantofi negri) si maieul sa fie roz + argintiu. Cred ca merge foarte bine sau ceva cu care sa se potriveasca. Iar pe tine ai putea sa-ti iei un sacou ( elegant nu de scoala ) roz sau negru. Sper ca te-am ajutat. Deabea astept sa te vad maine!

| Iheartshoes a răspuns:

Pai.daca nu este frig iti poti lua o fusta [ daca te lasa si parintii] eventual de blugi daca nu vrei foarte elegant. Iti mai poti lua si niste colanti sau ciorapi si niste cizmulite, ghetute.
Daca vrei iti poti lua un tricou si o bluzita sau o camasa si o vesta [ se poarta acum ].
Cam atat!
Sa iesi bine in pozawinking!

| TheCyrusFever a răspuns:

Esti cls. a 4a si ai 1.59?:O:O