| Helene a întrebat:

Bunahappy! Maine ma duc la piscinahappy este intr'un loc inchis, bine cu apa calda.Si cu noi o sa vina si niste prieteni f apropiati, de familie. SI am niste intrebari:
1.Menstruatia mi-a venit pe 25, iar de 2 zile imi curge f putin. E posibil sa nu mai am pana maine?
2. Un machiaj simplu fara fard? Ceva video?
3.Cu ce sa ma imbrac? Ma gandeam la niste pantaloni albi scurti, si un maieu alb sau roz.Sau o rochita negru ucu gri? Subtire?
4.Parul sa mi'l fac in coc sau coada de cal?
Funditalove struck

Răspuns Câştigător
| mada12 a răspuns:

Bun! Sa incepem!

1) Daca menstruatia de obicei iti tine mai putin sau 4 zile...cred ca poti merge linistita, dar incearca sa nu stai mai mult in apa si sa te verifici o data pe ora.

2) Machiaj... fara fard, oricum daca intri in apa o sa te mazgalesti toata pe fata. Daca ai cosuri te poti da cu putin fond de ten dar foarte putin, pe buze putin Ir si...cam atat.sau daca vrei sa te faci pe ochii, si cand ajungi acolo sa te stergi.

3) Hmm... pantalonii albi sunt buni.straight face dar. daca ai si pe alta culoare ar fi si mai perfect.maieul alb e ffoarte bunwinking.

4) Ti-l poti lasa in coada pana ajungi acolo, cand ajungi ti-l poti face coc, stii tu cum e in apa cu parul desfacut.Pf...Eu cel una urasc sa intru in apa cu parul desfacut pentru ca se tot lipeste de mine, oricum, fiecare cu ce ii place.

Baftaaa! Sa te distrezi!

8 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

1. E foarte posibil ca pana maine sa se opreasca de tot, dar poti sa-ti iei un OB la tine ca sa fii sigura.
2.Cred ca niste rimel rezistent la apa si gloss din cand in cand ar fi suficient.
3. Mi se pare buna ideea cu pantalonii, dar poti incerca si o rochie asortata costumului de baie (daca ai)
4. Cel mai bine in coc, ca sa nu ti-l uzi in piscina.

Distractie placuta!batting eyelashes

| TicTacUser a răspuns:

MEnstruatia nu o sa-ti vina pana maine.stai calma.si da. un machiaj simplu fara fard ar fi foarte bun.pantaloni albi scurti. daca ai trei sferturi e si mai bine. si mai bine ia maieul alb.pentru ca daca iei roz iti trebuie in picioare ceva roz.asa ca cu alb merge orice...parula lasa-ti-l coada de cal.big grin. funda?

| Sara a răspuns:

Salut
Mai, nu stiu ce sa zic cu menstruatia, totul tine de corpul tau. Nu pot ghici. Presupun ca esti virgina, asa ca nu incerca cu ob ca sa nu ai o neplacere urata. Iti poti lua un tampon de zi. pe tanga sau vezi tu. te balacesti si mai du te din cand in cad la baie, ca oricum simti.Sa ai la tine oricum absorbant.De orice ventualitate, nu poti sa stii, si chiar boxer sau chiloti de schimb, nu e o rusine deloc.Inteleg stuatia.
2.Machiaj eu zic ca nu, fii naturala. Vrei sa fii neagra la ochi cu rimelul sau creionul? Chiar daca sunt asa zis rezistente la apa, nu merita sa risti. Zic maxim un blush sau pudra daca tii neaparat.
3.Merge si ce ai zis tu, eu zic rochita parca e mai altfel. Si daca te vei bronza si cand te intorci acasa iti zic sigur ca un tricou nu o sa l suporti pe tine. Rochita e cea mai buna optiune.
4. un coc neglijent este salvarea ta.Niste egrete negre de preferat sau poate colorate o sa ti fie accesoriuhttp://www.femeia.ro/&files/1_1271.jpg

Sper ca te am ajutat! Distractie placuta

| PeAcE a răspuns:

1.Pai deja ai 5 zile de menstruatie asa ca este foarte posibil ca maine sa nu mai ai.
2.Eu iti recomand ceva cat mai natural, fiindca daca e sa intrii in apa nu cred ca vrei sa inceapa sa se scurga machiajul pe fata, Asa ca iti recomand ceva foarte natural, un gloss si un pic de rimel dar rezistent la apa.

3. Daca vrei sa pari un pic mai eleganta si totodata tu, eu iti recomand rochita neagra cu gri.

4.Cred ca mai bine coada de cal.

pupikikiss

| anamariamj a răspuns:

1. cand intri in apa nu iti mai curge{propria experienta}
2. i don't know thinking
3. ce ti se pare tie mai comod si dragut big grin
4. coc as zice eu...big grin e mai dragut big grinbig grin

| Helene explică:

Deci as vrea sa va dau la toate fundita, mi'ati fost toate de ajutor.Cui o sa ii dau fundita va fi pentru ca m'a ajutat cel mai mult. In rest o sa va dau Inteligent. Daca puteam mai mult va dadeam.Ms:*

| Zenithf a răspuns:

Cum zic ceilalti, OB daca inca mai ai, machiaj - chiar e nevoie? gandeste-te ca, si daca este rezistent la apa, o urma poate sa-ti ajunga impreuna cu apa in ochi, si o sa ai ochii rosii o saptamana!
eventual de machiezi pentru drumul incolo si te demachiezi la vestiar, dar chiar nu-i vad rostul. Rochie zic ca este mai bine, dar daca ai o rochie mai deschisa la culoare, porti negru pe vremea asta? Iar parul - poarta-l cum iti place tie, daca ajungi cu capul sub apa oricum il uzi, iar daca ai casca din acelea pentru inot poti sa faci codita colac si sa o indesi sub. big grin
Distractie faina!

| lollitha a răspuns:

1)
Menstruatia nu se stie daca o sa mai curga si maine
Prietena mea era sg ca nu o sa mai curga dar cand a ajuns era patata...varzzaaa:-&
2)nu folosi fard absolut nimic pentru ca o sa te mazgalesti pe fataaawinking
3)ia`ti pantalonii cei albi si maioul alblove struck
4)fa`ti coada d callove struck
multa baftaa si ai grija ce faci cu menstruatia
ia`ti un absorbant sa fii mai sigura si sa te verifici o data pe orawinking
pupikei:*:*