| mispis a întrebat:

Maine vreau sa ma tund dar nu stiu ce sa fac:sa spal parul inainte sa merg la salon sau sa-l las asa nespalat? Stiu ca era o chestie legat de asta, trebuia sa fie nespalat parcathinking Nu mai tin minte sigur, de asta va intreb pe voi. Pup.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La orice salon sau frizerie, scrie ca nu se tunde decat par proaspat spalat. Acum sincer, tu ai accepta sa-ti bagi mana in parul cuiva nespalat de 3-4 zile? Daca te duci nespalata, ai de ales: ori pleci, ori te spala coafeza contra-cost.

16 răspunsuri:
| Sofffie a răspuns:

Spala-l.

| EllyFMS a răspuns:

Parul trebuie` spalat.

| Denisa85 a răspuns:

Parul trebuie sa fie spalat proaspat pentru o noua tunsoare, dar sunt si saloane la care te poti spala inainte de tuns.

| Anonima_5812 a răspuns:

Eu stiu ca trebuie sa fie spalat...batting eyelashes

| larysa_4174 a răspuns:

Eu stiu ca daca vrei sa te vopsesti tr sa fie "nespalat". eu cand m am tuns ultima data era cu parul un pic umed...am o prietena care lucreaza la salon si a venit acasa si abia facusem baie si mi a zis ca e mai bine ca e umed

| Atelocin a răspuns:

Nu trebuie spalat.

| razvilol a răspuns (pentru Atelocin):

Ba trebuie sper sa ajungi coafeza stylist....si sa trebuiasca sa tunzi numa nespalati

| zalisa a răspuns:

Trebuie să te speli. doar nu te duci nespălată la salon straight face oh go on

| StrumfRoz a răspuns:

Eu una. m`as spala ns cum e rolling on the floor
Dar mereu cand ma tund la salon ii spun tipei blushing sa imi aranjeze parul. apoi plec la scoala:X... avand o freza misto whistling.

| dulkika a răspuns:

Pai spala-l ca asa trebuie sau daca vrei nu (chiar nu conteaza)

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Sa nu te spelibig grin. stiai tu cevawinking

| DeNyyy a răspuns:

Parul trebuie sa fie nespalat deoarece daca e spalat e infoiat asa si nu poate sa iti dea o forma...

| kairy65 a răspuns:

Pai ...ar trebui sa il lasi asa, sa nu te speli, doar daca nu te deranjeaza sa te speli de 2 ori...pentru ca dupa ce vii de la salon, va trebui sa te speli pe cap din nou laughing deci mai bine il lasi asa.

| razvilol a răspuns (pentru kairy65):

Paru se spala inainte sa mergi la salon nimanui nu ii convine sa umble in mizeria ta. Si tunsoarea iese mai ok pe par curat. Si coafeza stylistu are mai mare placerea sa lucreze intr-un par curat decat intr-un par murdar tu nu te gandesti ca e neplacut sa umbli intr-un par murdar?

| Antonia154 a răspuns:

Spalal, dar sa stii ca la salon totuna o sa ti-l umezeasca. Dar daca il speli nu il indrepta sa nu il usca cu fenul. Sper ca te-am ajutat... fundita?

| EuphoricEyes a răspuns:

Eu zic sa nu-l speli! Te va spala la salon! Asa fac si eu de fiecare data cand merg! Funda?batting eyelashes