| abcdefgh a întrebat:

Mama mea mi-a zis sa nu mai port asa de des sutienul deoarece in timp acesta imi va rupe muschiul sanului.Problema e ca am sanii destul de marisori si imi e rusine sa ma duc la scoala in tricou alb/camasa fara sutien pentru ca se vede f urat.Sau chiar si la malete, se obs sfarcul sanului, iar la noi, cum sunt baietii si unele fete de incep a rade.Ma simt jenata. Ce alte solutii as mai avea, afara de sutien? Am 14 ani.Multumesc de sfaturi!

Răspuns Câştigător
| alexandraMD a răspuns:

Pai ai putea folosi o bustiera, dar eu sincer cred ca sutienul nu iti face niciun rau! Am fost in aceeasi situatie si am purtat sutien.Totul a fost ok

5 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Chiar nu o înţeleg pe mama ta. Cum adică? La 14 e absolut normal să începi să-ţi pui sutien. Cum adică să-ţi rupă muşchiul sănului? Dacă nu te lasă cu sutien, ai două soluţii:
1.Îi spui că toată lumea îţi vede,, biluţele'' de la sâni, şi că trebuie să porţi sutien
2. Dacă nu, atunci : bustieră

| Mia98 a răspuns:

Buna ia-ti un maiou alb pe corp fundita

| mariutza24 a răspuns:

Mama ta are dreptate. daca porti sutien de mai mica sau foarte des sanii tai vor fi lasati si cred ca nu-ti doresti asta... poarta o bustiera! sau poti purta si sutien dar nu chiar asa de des! bafta1

| Anka13 a răspuns:

Poarta sutienul doar cand iesi. in casa nu e neaparata nevoie sa-l porti.

| MiReLa_2299 a răspuns:

Niciuna.pur si simplu poarta-l ca orice fata normala... daca ti-a spus ca nu des.ast nu inseamna in fiecare zi. acum cind e cald si poti purta haine mai subtiri si dragute poarta-l iar iarna nu-l vei purta big grin