| Mariya5 a întrebat:

Buna membrii TPU, la voi cum a fost prima zi de liceu? cu ce v-ati imbracat? cum v-ati comportat? e usor sa-ti faci prieteni noi?

Răspuns Câştigător
| LadyHellenee a răspuns:

Prieteni? poti sa.ti faci oriunde si oricand! Tupeu' trebuie sa.l ai! : )). Multa lume la liceu, te va lua de fraier/a pentru ca esti 'boboc ', dar ei vor doar sa te incerce. Deci fa.ti cati mai multi prieteni, asa nu se va lua nimeni de tine pentru ca ai cu cine smug. -Imbracamine? Niste pantaloni cu talie inalta negrii, un maieu crem si niste opincute parul indreptat, etc etc (asta daca vrei tu ) happy Good luck, girl!

10 răspunsuri:
| ioana_3915 a răspuns:

Prima zi de liceu a fost...groaznica! nu cunosteam pe nimeni, ma simteam singura dar dupa aceea cand mi-am cunoscut noii colegi a fost super, am legat prietenii stranse, oricum cam din prima zi se fac grupuri si grupulete. Daca esti o persoana timida inceputul ii mai greu dar in rest este super. Eu m-am inbracat intr-o camasa colorata cu o curea pe talie si cu skinny jeans.

| Mariya5 explică:

Da,si la mine e de fite, cum ai vorbit cu colegii "fitosi"?(ai fost politicoasa chiar adaca ei nu erau, i-ai tratat cu indiferenta sau te-ai comportat urat)?

Răspuns utilizator avertizat
| Sicmao a răspuns:

Am trecut peste prima zi fara sa intreb pe TPU.De imbracat m-am imbracat cu haine si de comportat m-am comportat ca un om.Prieteni iti faci in functie de personalitatea ta.

| Merisorr a răspuns:

Sincer destul de nasoala... e greu sa nu cunosti pe nimeni, sa nu stii cu cine sa vorbesti. M-am imbracat normal, o pereche de jeansi si un tricou dragut happy. Am incercat sa fiu foarte prietenoasa insa daca oamenii nu te cunosc e greu sa te descopere in prima zi happy. Nu e atat de usor precum pare. Sfatul meu ar fi sa te imprietenesti cu colegii cat de repede poti ca sa intrii in grupurile lor, sa spui bancuri, povesti interesante, atfel risti sa ramai singura. Dar nu te teme, asta nu e intodeauna o chestie nasoala. Cand incepeti sa va cunoasteti ei isi vor da seama ce au pierdut ca nu te-au apreciat bine la inceput happy! Succes in prima zi! >big grin

| Answer17 a răspuns:

Oribil nici nu-mi aminti, era cat pe ce sa ii rup dintii la o paluga din clasa a 11-a in rest a fost bine si nu trebuie decat sa fi tu siii MARE GRIJA CU CINE TE PUI IN BANCA PENTRU CA S-AR PUTEA SA O DAI IN BARA DACA TE PUI CU ORICE RATAT/RATATA!

| Mariya5 explică (pentru Answer17):

Ce intelegi prin "ratat/ratata"?

| applepie a răspuns (pentru Mariya5):

Ratat/ratata...
Daca ai inspiratia sa te pui cu unul in banca te cam ia naiba. O data ca o sa fie enervant (mai e si un toci care nu da la copiat.), iar a doua oara colegii si nu numai o sa te asocieze cu ea/el ceea ce duce inevitabil la transformarea ta dintr-o eleva prietenoasa/ distractiva/ce vrei tu intr-o fraiera.
E scenariul acela: stai din mila cu un ratat in banca, incerci sa il faci sa nu se mai simta asa rau si fara sa iti dai seama lumea se izoleaza de tine si ratat.

| llust a răspuns:

Cand te gandesti ti se pare putin ciudat, crezi ca nu cunosti pe nimeni, si multe alte chestii... poate esti in aceeasi clasa cu fosti colegi, iti faci si prieteni noi, daca stii sa socializezi. poate ai auzi diferite povesti despre cum e la liceu si alte cele, majoritatea sunt minciuni sa zic asa laughing nu trebuie sa te imbraci, de ex, cum te imbraci pentru o nunta laughing te imbraci normal, te comporti normal si o sa fie totul ok. ca sa te descuric bine la liceu incearca atat sa intrii "sub pielea" noilor colegi si a profesorilor, sa te pui bine cu toata lumeabig grin

| alicepika a răspuns:

Mie mi-a placut prima zi de liceu.a fost super! am cunoscut persoane noi si cei deschisi au venit sa faca cunostinta cu noi.in prima zi am purtat un maieu roz spre alb cu blugi, tenesi albi de la nike cu un sacou lung lila si o esarfa roz pal.big grin