| viseaza a întrebat:

buna! merg la mare peste o saptamana. intrebarea mea:m-au muscat mai multi tantarii saptamana asta [intepaturiile sunt rosii mari] cum as putea sa scap de ele pana cand plec arata urat si as vrea o solutie. multumesc

4 răspunsuri:
| J0hn a răspuns:

Da cum a zis caffelatte pune niste gheata si spala-te cat de des poti cu sapun. aa si iti zic sigur ca dupa 1 zi de plaja se duce totulwinking soarele are si lucrurile sale -->bune

| perla a răspuns:

Pune gheata si dispar, pai te dai cu crema dupa intepaturi de aia care se gaseste in farmacii, ceri crema dupa ce m-au intepat tantarii! mie mi ha trecut!

| Monna a răspuns:

Buna! incearca o crema mentolata sau pasta mentolata.parca se numestethinking ...de la farmacie. cand eram mai mica. mereu imi trecea cu asta big grin... sper ca ti.am fost de folosbatting eyelashes. Distractie placuta la mare>big grin

| KillAWolf a răspuns:

De scapat nu poti scapa de ele asa repede, insa daca te dai cu spirt sau alcool mentolat(gasesti la farmacie) nu te vor mai manca si se vor micsora, iar culoarea lor se va apropia de cea a pielii.Crede-ma,si pe mine m-au piscat foarte multi, am vreo 10 intepaturi numai pe picioare si tot asa procedez. Sper ca te-am ajutatbig grin.