| Amely21 a întrebat:

Bună, metodele cele mai bune de epilat, mai ales în zonele intime? Ce aparat folosiți?

17 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Eu folosesc scule pentru masochisti, dar tie fiind domnita iti recomand un aparat IPL. Uite aici o povestioara apropos de - https://arhiblog.ro/rezultatele-epilatului-epilatorul-philips-lumea-sc1995/

| Sophieka a răspuns:

Buna

Eu prefer sa merg la o cosmeticiana pentru epilat cu ceara.

Ma gandesc pe viitor la epilarea definitiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lama de ras

| acerr a răspuns:

Ramai cu par e mult mai sexi!

| Den1sa a răspuns:

Ceara

| CassiusAlexander a răspuns:

Lama.

| Amely21 explică (pentru CassiusAlexander):

Nu prea e bun cu lamă în zona intimă, si am și auzit ca dacă te dai cu lama de ras, creste părul si mai mult și de două ori mai gros.

| CassiusAlexander a răspuns (pentru Amely21):

Mituri.

| PringAloe a răspuns:

Aparat de ras.

| Amely21 explică (pentru PringAloe):

Ce aparat de ras?

| PringAloe a răspuns (pentru Amely21):

Un aparat oarecare, Poti cauta pe net aparate de ras zona intima, sunt mai bune decat lama, lama irita atunci cand tai parul si apar bubite rosii, piele rosie si dureaza pana revie la normal

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru PringAloe):

Si de la aparatele de ras te iriti, doar ca mai putin si riscurile de taieturi/escoriatii sunt reduse, dar totusi exista. Valabil la cele pentru ambele sexe. Eu folosesc asta, de exemplu - https://www.philips.ro/......ent-la-apa - si am reusit si sa ma tai, si sa ma zgirii/irit destul de nasol in unele zone, desi cu atentie si RABDARE as fi putut evita evenimentele respective...

| darrio2007 a răspuns (pentru Amely21):

Cu aparatul de ras te razi. Cu epilatorul te epilezi, adica iti smulgi firele de par. Tu ce vrei?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru darrio2007):

IPL-ul nu le smulge...

| darrio2007 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cam scump.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru darrio2007):

Nu e deloc scump avand in vedere beneficiile pe termen mediu-lung si faptul ca nu ai de schimbat consumabile la el ca la astea clasice.

| DementuTDi a răspuns:

Cutitu