| Cloe12 a întrebat:

Metode pentru creșterea părului știți? Dau fundă. Mersi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei Buna. Poti sa folosesti ulei de cocos, sau ulei de ricin. Este super bun.

Răspuns Apreciat de Editori
| bbnnmm a răspuns:

Poți încerca șampoane pentru creșterea părului: Alpecin (pe care l-am încercat și e foarte bun), Parusan, Recupar, Plantur, Gerovital. Mai poți folosi uleiuri, care stimulează creșterea părului: ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de ricin (e bine să fie puțin călduțe atunci când le aplici pe păr pentru a pătrunde mai eficient în scalp și le poți lăsa cât timp vrei tu); vitamine: vitamina A, vitamina E, etc. sau fiole pentru păr. Mai poți prepara măști: cu ou, cu miere, avocado, argilă, zeamă de ceapă, aloe vera, urzică. Caută detalii pe internet despre cum se prepară fiecare și cum le poți combina - sunt sute de combinații - și alege-le pe cele care se potrivesc părului tău. Totuși, trebuie să găsești șamponul și tratamentele potrivite pentru tipul tău de păr ca să ai rezultate.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parul creste fie ca vrei fie ca nu vrei. De ce ai avea nevoie de vreo metodă?

| Cloe12 explică (pentru darrio2007):

Mi-am tăiat părul de un an și ceva dar nu vrea să crească nimic

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu știm pentru că nu există.
Părul crește singur, nu există metode prin care să îl obligi să crească mai repede.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Răbdarea e singura metodă... și e fără chimicale.
Afară e cald, iar in lunile urmatoare părul îți va crește mai rapid decât iarna. Dar dacă vrei să-l ai foarte lung, ține și de moștenirea genetică. Dacă in familia ta nu e nimeni cu o asemenea podoabă capilară, nu ai ce face. Poți apela la ajutorul extensiilor din păr natural.
Vezi aici câteva metode:
http://www.unica.ro/......lui-176091

...
http://www.eva.ro/......12757.html

| Goete a răspuns:

Ingrasaminte happy

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Căderea părului este din cauza unor factori interni și externi.Acesta poate cădea din cauza stresului, lipsei de vitamine în corp, fragilitatea firului de păr etc. Uleiul de ricin este foarte bun, îl poți pune în șampon dar nu în cantitate mare pentru că este un ulei și acesta îți va face părul uleios.Eu mai folosesc șampon anti cădere de la Gerocossen și m-a ajutat foarte mult.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Implant de par

masaj cu ulei de ricin e sa nu iti cada parul, insa odata ce ti-a cazut, singura solutie e implantul, pentru ca altfel e echivalentul pierderii unui deget: nu mai creste la, loc singur!

| Cloe12 explică (pentru CarcotasulVesel):

Nu mi-a căzut vreau doar să îl am mai lung

| andy62 a răspuns:

Astazi sunt metode si chiar tratamente pentru cresterea parului, consulta un doctor

Întrebări similare