Pai sincera sa fiu mie mi-au aparut mai multe cosuri pe fata si nu ai ce sa faci. Trebuie sa il lasi sa se coaca putin apoi sa-l storci, sau daca nu da-te cu fond de ten ca sa ti-l acoperi! Altfel nu ai cum sa scapi de el!
Buna,
Poi eu am gasit ceva in Cool Girl Beauty School despre camuflarea rapida a cosurilor, dar nu stiu sigur daca da roade imediat pentru ca banuiesc ca este pronuntat daca vrei neaparat sa scapi de el, dat totusi incearca.
"Daca simti ca un cos isi face drum spre suprafata, pune repede un cub de gheata deasupra.Va estompa roseata si va amana aparitia nedorilului cos. Aplica apoi un tratament si vei tine situatia sub control."
Sau:
"tine pe zona afectata o compresa cu ceai rece de musetel sau salvie.Acestea au efecte calmante si antibacteriene."
Sau:"Cu un betisor pentru urechi, aplica un pic de ulei de arbore de ceai.Are puternice proprietati antiseptice.Umflatura si roseata se vor retrage imediat(asta nu cred ca gasesti prin casa)
Stickul corector mai este foarte bun(tot asa, il gasesti in comert dar iti spun ca sa stii, sa te aprovizionezi din timp cand vei mai avea vreo ocazie speciala si trebuie sa scapi de cosuri).
Acesta are dublu rol trateaza si camulfleaza datorita culorii apropiate de nuanta tenului. Poti incerca Batonul Corector Purificator Gerovital Plant Stop Acnee de la Farmec, 11 lei, cu extract de Boswellia Serrata si Ulei Calendula.
Cosurile mai pot fi acoperite(cum mai sunt raspunsuri) cu ajutorul pudrei sau fondului de ten, dar nu orice pudra sau fond de ten. Cele mai bune pudre sunt cele compacte care au in compozitie agenti antibacterieni, cum ar fi Pudra compacta anti-imperfectiuni So Clear de la Miss Sporty, 13 lei. Poti opta si pentru un fond de ten pudra care sa matifeze, sa uniformizeze tenul si sa acopere cosurile. Dar pana la urma foloseste ce fond de ten /pudra ai, daca nu poti pleca sa cumperi.
Sper ca te-am ajutat, la mine cubul de gheata a dat roade, dar cosul urma sa apara in vreo 2 zile. L-am indentificat pentru ca ma durea si era fff putin rosu.Acum depinde si cat de avansat este cosul.
Sper sa-ti treaca. XOXO
Crede-ma, Orice-ai face nu il stoarce! iti vor ramane semne foarte mult timp...Ca sa-ti dispara cosurile trebuie sa inmoi niste vata in apa fierbinte si sa pui vata pe cos. apoi (ei bine la aceasta parte s-ar putea sa te doara) sapui niste spirt! Eu ca sa scap de cosuri de pe o zi pe alta, folosesc gelul de curatare Cleen Deepper de la nivea, Stay clear tot de la nivea, crema de noapte tot de la nivea si stikul profesional de la nivea care le distruge pe moment.ca suma de bani costa mult... dar sunt foarte bune! BAFTA!