| Adelina102 a întrebat:

Mi-a iesit pe fata, pe obrazul drept mai jos de ochi o pata alba dar nu foarte vizibila, rotunda de dimensiunea unei monede de 5 bani, fara simptome ca mancarime sau descuamare.Am fost la farmacie si mi-am cumparat o crema Advantan se numeste.E pentru eczeme si aveam acasa si Biazol pentru micoze.Deocamdata nu m-am facut numai cu Biazol.Am sa incep si cu Advantan.Mergeam o data pe saptamana la solar.Dar nu am observat cand s-a format pata, doar am observat-o de pe o zi pe alta.Ciudat e ca pata nici nu se bronzeaza si nici marginile ei nu sunt foarte vizibile, se observa doar daca te uiti atent.La dermatolog va spun sincer ca inca nu am mers.La mine in oras o consultatie e 100 lei.Si poate nu am nimic grav si se uita la mine 2 minute si ma taxeaza cu 100 lei.Am zis ca mai intai scriu aici.Poate stie cineva sa-mi spuna. Daca cumva nu-mi va trece in perioada urmatoare ma voi duce si la dermatolog daca e necesar.Ce poate fi?

4 răspunsuri:
| ChrissD a răspuns:

Poate ca ai purii la ea si ar trebui sa vorbesti cu parintii si sa te duci la medic.

| veverushca a răspuns:

Dandu-mi doar cu parerea as zice ca este vorba despre o micoza numita pitiriazis versicolor. Se manifesta prin aparitia unor pete maronii, pe pielea nebronzata, sau a unor pete albe, pe pielea bronzata. M-am dus cu gandul la asta luand in considerare afirmatia ta despre mersul la solar.

| AnaFlorea a răspuns:

Incearca ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation, o sa te ajute foarte mult.

| ionutalex13 a răspuns:

Ccel mai bun raspuns tot un dermatolog ti l poate oferi