anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a iesit un cos de toata frumusetea in obraz, pe care l-am stors azi, desi nu trebuia. S-a cam umflat dupa, am cam lezat si pielea din jurul lui. Cand il ating, simt ca e ceva in interior, ca si cum ar fi copt. Sa-l mai zgandar sau ce sa-i fac? Mi-e teama ca o sa iasa doar lichid si iarasi imi ranesc pielea.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă-l să mai coacă 1-2 zile, apoi prinzi pielea mai de la distanță și apoi strângi, trebuie să iasă toată mizeria (în termen popular, să iasă țâțâna, care "fabrică" acea secreție albicioasă/gălbuie, puroi).
Pa, pa.

| yellowalien a răspuns:

Pune-i o bucatica de aloe vera, sau, daca nu ai, poti folosi un pic de ceapa cruda, aplica un plasture pe deasupra si lasa-l asa. Nu-l mai zgandari, decat daca apare iar puroi in el.

| maryus24 a răspuns:

Cumpara crema. si niciodata sa nu mai le spargi mai bine te dai cu crema si asteapta sa treca singure, daca le spargi iti va ramane semn.

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Așa pățesc si eu la unele coșuri.
Am fost la doctorul si mi-a dat sa îmi cumpăr 100% ulei pur de arbore de ceai (Tea tree ) de la Thursday Plantation.
După ce m-am dat pe cos, efectele au început sa apară. La început s-a uscat si apoi treptat a dispărut de tot.
Îți recomand sa schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de ulei pur de arbore de ceai (tea tree) pentru a preveni excesul de sebum si pentru o curățare eficienta a tenului.

| Jessie530 a răspuns:

Pai trebuia sa il storci fiind curata pe maini, cu putina vata si spirt ca sa nu se intample asa.eu una asi zice sa il mai storci pana iasa un pic de sange. atunci vei sti ca a "iesit tot" din el.

| camelis a răspuns:

Pune un cub de gheata pe el si tine acolo pana se topeste de tot crede-ma chiar merge