anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a ieșit un cos pe frunte și tot am umblat la el și l-am transformat într-o rană frumoasa sa zic asa. Crema de galbenele e buna pentru a cicatriza? Menționez că am tenul gras. Si sunt și înainte de menstruație.
Am 24 de ani și nu mai reușesc sa scap de ele...
Am și probleme cu ovarele... Dar ce aș putea să le țin sub control. La medic am fost și mi-a dat niște creme ce eu le-am mai folosit și fara efect.
Mulțumesc.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru cosuri, e buna crema de galbenele, dar, si mai bine ar fi daca ai da cu propolis. Cicatrizeaza foarte repede, cu conditia sa nu mai zgandaresti rana aia.
Cat despre ovare si restul de probleme, nu ma bag, ca nu ma pricep.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crema de galbenele nu este indicata pentru ten gras. mai ales ca poti avea probleme de a avea puncte negre, comedoane.

| alin131 a răspuns:

De obicei daca le lasi in pace trec mai repede... (cosurile) In rest nu stiu tratamente pentru ca cel mai repede trec singure...

| yustme a răspuns:

Încearcă Nidoflor.e o crema cam 10-12 lei. pune puțin pe un cos sau o porțiune și lasă pana a doua zi. dacă ești bine și nu ai vreo alergie atunci pune a doua zi peste tot pe unde ai coșuri dar în strat subțire și întinde bine.și doar o data pe zi pe pielea curata.nu exagera.e foarte buna (cel puțin la mine a functionat)dar tine minte prima data pe o porțiune mica mica.sa nu fi alergica. dacă nu ai nimic pana a doua zi atunci pune unde ai coșuri. sanatate

| Karina901 a răspuns:

Încearcă sa te speli cu apă cu acid boric dimineata si seara; cremă diprogenta; pudră Baneocid și seara ai putea să îți pui pe coș niste solutie de castelani.
Eu am avut aceași problemă, iar dermatologul mi-ai spus sa folosesc ce am mentionat mai sus.