| cosmic_ray a întrebat:

Buna mi-a sosit comanda de la yves rocher.eu am dat comanda mai mult pentru parfumul comme une evidence.am avut comanda de 66 roni si am primit si rimelul waterproof si mi-au mai trimis un mini set de gel de dus, lotiune si crema de maini presupun ca ala era cadoul surpriza de la ei, >nu?oricum sunt ft frumoase si miros extraordinar.voi ce ati primit cei care ati m-ai facut comanda? totusi nu imi pot da seama de ce ofera atatea lucruri care sunt scumpe pentru niste comenzi minime.adica vreau sa spun ca la avon sau oriflame trebuie sa cumperi de minim 100 roni ca sa ai o reducere sau un cadou...ma gandesc ca poate nu prea se vand sau le au in stoc si nu mai au valabilitate mare.

Răspuns Câştigător
| MonicaElena a răspuns:

Da, la yves rocher, totul este mai "ieftin". Si eu am comandat si tot asa mi-a dat foarte multe cadouri. Este foarte convenabil. Iti recomand sa mai faci comanda la yves rocher pentru ca produsele sunt naturale. Unele fabricate din plante. Daca dai funda o astept.

3 răspunsuri:
| youmail a răspuns:

In finalul ideii tale ai inceput sa te prinzi:
Le au in stoc.

Eu ma ocup de promovare, iar motto-ul meu este : " E mai usor sa oferi ceva din ceea ce vinzi, ai deja, de cat sa oferi bani pentru promovare." => exact asta fac si ei.
Ofera produse din gama pe care o comercializeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e tot un fel de marketing, cum e treaba cu 6, 99 cumva in cap iti tipareste ca nu dai 7 lei laughing. Si te face sa vrei cat mai multe lucruri moca si evident ca te apuci sa comanzi cat mai mult laughing. In orice caz, tot respectul pentru ei, fac o treaba minunata si au o asistenta perfecta si rabdatoare. happy

| chaserpixie a răspuns:

Eu de exemplu am primit un parfum(cel comandat de tine) la o comanda de 49 de lei.happy