| sandutza12 a întrebat:

Mi-am comandat de la Avon o masca dee față pentru punctele negre. Credeți că o sa ajute, am încercat cu mai multe creme dar nu au trecut, din potriva ca au ieșit mai multe. Voi cum ați scapat de ele? Funda! Scuzați greșelile!

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pisule, toate sunt pur comerciale.
Fă băi de aburi, presezi zonele afectate până ies complet, pui comprese reci cu ceai de mușețel pentru închiderea porilor.
Pa, pa.

| LissLiss a răspuns:

S-ar putea sa ajute cat de cat pentru ca sunt bune produsele avon ( in general). Dar uite o metoda care va functiona cu siguranta, vei vedea. Amesteca o lingura de gelatina praf( gasesti un plic cu vreun leu la orice abc ) cu o lingura de lapte. Le amesteci putin dupa care le pui vreo 10 secunde la cuptorul cu microunde. Iei apoi o pensula de cosmetica pe care nu mai folosesti( cam orice pensula ) si intinzi amestecul pe zona afectata. Lasi sa actioneze vreo 10 minute, sau cat doresti, nu prea putin, dupa care o vei trage incet ( va veni ca un scoci). Vei vedea cum unele puncte negre chiar au ramas pe acea masca. Poti sa o repeti cat de des doresti. PS: foloseste acest truc dupa ce faci o baie cu apa calda, va da roade mult mai bune asa. Fundita?:*

| mdaria a răspuns:

Eu am fost la un tratament cosmetic la o prietena. Mi-a facut un tratament la aburi si cu diverse creme. Acasa mi-am facut gomaj cu malai sau cu tărâte.

| tranquilaaa a răspuns:

Da, si eu am si functioneaza. Acum depinde de ten

| AlaBalaPortocala123 a răspuns:

Incearca sa bicarbonat de sodiu cu apa. Pui bicarbonat intr-o cana, apoi pui apa, pana se face pasta, si aplic-o pe fata. In cateva zile posibil sa iti treaca. Dar acuma depinde si de ten. Funda puppy dog eyes?

| ioanna123 a răspuns:

Eu te sfatuesc sa incerci o masca naturala din un albus de ou putin ulei de masline, praf de cacao si o lingurita de miere o lasi 20 de min dupa care te speli pe fata.La mine a functionat laughing

| miruunaa a răspuns:

Produsele de la avon in general sunt bune!

| miruunaa a răspuns:

Produsele de la avon in general sunt bune!