| Andrea2311 a întrebat:

Buna, mi-am comandat niște mocasini de pe situl DeeZee. Dar din păcate am luat numărul 37 și îmi sunt un pic mari, dacă imi împing dejetele de la picior pana la vârf imi intra 2 dejete. Ce aș putea sa fac? Sau dacă este ceva ce sa pun înăuntru. Mulțumesc frumos dacă o sa ma ajutați!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti pune ca umplutura in interiorul mocasinilor (la varful picioarelor) cate un tampon de vata (simplu sau invelit in tifon).

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ia legatura cu magazinul si cere sa ti-i schimbe. https://deezee.eu/ro/returnare-schimb-reclamatii.html

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Degete nu dejete in ce limbă scrii? De obicei asa se intimplă cand cumperi incaltaminte sau imbracaminte online, niciodata nu mai face ti asa ceva, orice pantof, pantalon, geaca, bluză rochie, fustă, se probeaza in magazin inainte de a il cumpara, acum ai cumparat niste mocasini cu care nu faci nimi c, tu nu sti ce numar porti? Daca nu porti 37 de ce ai cumpărat 37? Trebuia sa i ei 36, trimite le mesaj si spune le problema roaga i sa ti schimbe, si cauta un magazin daca au ei unde poti merge sa i probezi, esti vaccinată ai certificat de vaccinat? Sau nu esti vaccinată si din cauza asta ai optat pentru comandă online, oricum ar sta lucrurile, tu trebuie sa i trimiti inapoi mocasinii de unde i ai luat si ei ori i ti dau un numar mai mic un 36 ori i ti dau banii inapoi, cît ai dat pe ei?

| Andrea2311 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ehm scuze după 13 ani născuta in Italia și mutată de 2 ani îmi pare rău happy

| Andrea2311 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am dat 130 de lei, dar i-am văzut pe un site Și chiar mi-o plăcut :/

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andrea2311):

A, nu am stiut, succes si multa sanatate. Ce varsta ai? Mersi. Sarut mina!