| 22anirolF a întrebat:

Bună,
Mi-am cumpărat această pălărie pentru protecție împotriva soarelui, mereu mă bronzam pe gât ca tractoriștii. Faza este că mi se pare cam elegantă... Cum procedezi în cazul în care vrei să te îmbraci mai sport, dar să ai parte totuși de protectia unei pălării? Ar pica aiurea rău de tot cu un tricou Puma și adidași, zicrolling on the floor deci în cazul în care nu mă îmbrac zilnic cu rochiță/fustiță, ce fac?
Pălăria mea este pe alb, și are fundiță neagră, borurile sunt mai micuțe o idee, dar seamănă destul de bine cu asta:
https://m.lightinthebox.com/......15056.html

Nu aș putea purta așa ceva îmbrăcată sport fiind... Dar cum să fac? Există pălării cu boruri mai largi, dar mai puțin elegante pe undeva? Apelez la experiența voastră

2 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Salut
Și eu am problema cu soarele, deci efectiv zici că am un tricou. Pe gat sunt roșu, de la gat în jos alb laughing
Dar din păcate nu se poate sa ai haine sport și în același timp o pălărie pentru soare, doar daca nu te vede multa lume. Dar poți purta o șalopetă scurta la genunchi și dacă vrei lași bretelele de sus sa atârne, chiar merge cu pălărie. Dar poți sfida comentarea celorlalți, sa nu te mai intereseze și să porți pălarie cu ținuta sport, și poate dai o modă cu haine sport și pălării happy

| 22anirolF explică (pentru Alverto):

Sunt mult prea disperată după validarea celorlalți să fac asta laughing
Mă gândeam la șapcă, dar nu protejează și ceafa, deci. da... Asta e, ne bronzăm