Imbraca-te in niste haine frumoase, care-i plac tatalui tau la care sa poti asorta cizmulitele tale.
O sa vezi ca o sa-i placa daca sti cum sa i le prezinti. Mai bine ii ascunzi pretul, mai ales daca prima lui impresia a fost una dezaprobatoare.
Avand in vedere ca mama ta ti le-a cumparat, nu a fost o decizie pe cont propriu.
Sunt sigura ca nu se va supara atata timp cat i`ai povestit atata despre ele si nu a zis nimci gen nu le iau si punct... poate ca nu o sa se supere
Pai spune-i adevaru asta e cea mai buna solutie, spune-i ca ti-au placut foarte mult si le-ai cumparat. Nu are rost sa-l minti... mai rau o sa-l superi daca minti decat daca spui adevarul, iar tinand cont ca acum e craciunul cu siguranta nu se v-a supara.
Sarbatori fericite iti doresc
Ai dat 10 milioanee?
ma rog... ii spui ca asta e alegerea ta, ca tie astea iti plac tie, ca pana la urma nu le poarta el... presupun ca asta a fost cadoul de Craciun.
funda?
Pai poate te intreaba de ce le-ai cumparat, si ii spui ca esti destul vde mare pentru a lua decizii sigura bafta
Cred că nu le acceptă din cauza preţului.
1000 Ron nu înseamnă atât de puţin în ziua de azi.
Sărbători fericite!
1000?:O
poate 100 [ 1 milion vechi ]
daca ai dat 100 de lei o sa-i treaca repede... la urma urmei tu ii porti dar daca ai dat 1000 de lei. mai bine vinde-le
Llove, ea nu le-a luat de pe okazii lol. In plus astea de pe okazii sunt fake :-s
Nu le-am luat de pe okazii. Le-am luat dintr-un magazin si nu am gasit alta poza care sa semene atat de bine cu ele. Da am dat 1000 de lei pentru ca cele fake, mi-a spus mama cu este bine sa mergi cu ele iarna.
What? 1000 lei pe o pereche de cizme? Are you crazy?
Nu știu cine te-a fraierit să iei la prețul ăsta, dar cizmele merită mult mai puțin, între 150-400 lei!
Poate o să-i placă, da când o să vadă cât ai dat pe ele!
Spune-i ca acele cizme se poarta si iti tin mai bine de cald decat cizmele tale vechi.
1000 de lei, sigur nu exagerezi?
Whatever, succes!
1000 RON?!?!?! Cred ca intorci banii cu lopata...Un sfat, vinde-le...chiar nu merita soarecii aia atatia baniCumparati unele mai dragutze.UGG-urile nu sunt cine stie ce, cu 1000 RON imi luam 10 perechi de cizme, c mama draq.
Haii sa-ti spun ce nu ai cum sa dai 10 milioane(vechi) maxim dai pe ele 700 de lei
Urasc genul asta de cizme le uraaaaaasc (fara suparare sunt de partea tatalui tau sunt urate)
Sincer sunt prea de copii. Eu sunt tot clasa 5 si mi-am luat ieri unele gri cu niste paiete micute, gen pietre. Le ador. Dar cum sa dai tu pe ele atatia bani? Eu am dat pe ale mele doar 32 lei. Si am avut si anul trecut. Sunt bune si rezita la zapada.