Pentru accentuarea culorii fardului aplici baza de ochi. Iti intesifica culoarea cat si rezistenta fardului va fi de lunga durata. Ca primer (baza de ochi) iti recomand cea din Real de la magazinul DM este in jur de 20-25 lei ori daca preferi cele de firma cea de la Too Faced din Sephora ca pret e in jur de 75-80 lei.
Nu aplica fond de ten pe pleoapă, ci un primer sau un corector, dacă n-ai. Fixezi cu o pudră translucidă. Apoi aplici fardul, în 2 straturi subţiri, că altfel se strânge în pliul ochiului şi/sau se întinde pe faţă. Ai două opţiuni: să aplici cu bureţei pentru fard sau cu pensula, dar umezeşte-le puţin înainte.
Apoi aplici un spray de fixare a machiajului sau ce mai faci tu de obicei.
Apropo de cremă, alege una hidratantă, dar cu o consistenţă uşoară. Adică să intre bine în piele. Abia după aprox 10 minute începi să te machiezi.
Nu te mai da cu grema hidratanta si umzeste buretelul de la pensula cu apa. Incearca sa aplici in straturi. Primul ud, al doilea de retus, uscat.
Buna.
Decat sa iei din astia rele,mai bine,i-a una mai scumpa, nu stiu ce ar trebui sa faci, dar mai bine nu lua ieftine, fara firma, ok?
Buna,folosește un baton corector pentru pleoapa si apoi poti aplica make-up-ul, batonul fiind mai gras si acoperă bine permite pigmentii sa fie mai puternici.
Nu folosi crema, nu o sa te ajute.
Oricum cel mai bine indicat este sa folosești o baza de machiaj, fixează pigmentul cât de puternic vrei.
Si eu am o paleta de farduri care nu sunt de o firma ft buna sunt de la H&M si nu sunt ft accentuate dar asa sunt ele făcute sa nu fie accentuate.
Sunt mai mult umbre.
In primul rand aplica o baza pentru a da rezistenta machiajului apoi dupa ce te dai cu fard (mai multe straturi)foloseste luminizator si umbre pentru al scoate in evidenta, va arata mult mai frumos decat sa il faci sa para mai intens.
Eu ud putin pensula inainte, o umezesc si fardul se vede mult mai intens pe pleoapa, incearca
DaciaRomania întreabă: