| NoName_5754 a întrebat:

Buna!
Mi-am cumparat o camasa alba, simpla, mai strmta pe care as vrea sa o port in prima zi de scoala, dar problema e ca nu stiu cum sa o accesorizez, in ce combinatii sa o port.As vrea sa nu fie o tinuta banala...
Funda!:*

Răspuns Câştigător
| Vich a răspuns:

Pai. banuiesc ca esti fata.de obicei voi aveti probleme din astea. niste bratari de exemplu in niste culori indraznete care sa iasa in evidenta te-ar putea sa arati mai bine in acea camasa. sau pe langa acestea poti purta o curea in talie. sau un lantuc mai lung poate tot intr-o culoare aprinsa sau mai finut big grin. sau o oja la fel de extravaganta te-ar putea face sa iesi in evidenta big grin. dar sa nu combini toate aceste accesorii pentru ca atunci sunt prea multe si te incarca prea mult. poti combina de exemplu oja cu un accesoriu big grin. cum ar fi un lant. depinde cum vrei tu. nu stiu daca ti-am fost de folos dar am incercat big grin

10 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Buna:)
Ai putea sa o accesorizezi,cu niste margele colorate, cu un lant mai lung, sau cu o esarfa.Iti poti lua si un sacou,pulover cu maneca bufanta pe deasupra pentru un look mai cool.O geanta, blugi skinny, si niste balerini.De asemenea iti poti pune o brosa mai mare la bluza, am vazut ca se poarta...http://www.google.ro/......tp?/imgres

| CiocolataAmaruie a răspuns:

Buna,poti sa iti bagi camasa in blugi sau pantaloni si pe deasupra iti iei un pulover de toamna cam asa :http://www.google.ro/......tp?/imgres sau daca vrei fara pulover puneti o curea subtire cam ca asta:http://www.google.ro/......tp?/imgres
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| karrry9999 a răspuns:

Jeanzi,converse par cu plac si o vestuta ceva

| MerisorulDulce a răspuns:

Ai putea sa-ti iei camasa cu niste pantaloni scurti si sa o bagi in pantaloni. Sa-ti pui o curea frumoasa. Ai putea sa-ti iei cizme de cowboy si sa-ti faci parul bucle. Sper ca te-am ajutat.

| 3ntzz a răspuns:

Buna!
Pai depinde de camasa, daca este cu maneca lunga poarto cu manecile suflecata cam pana la cot, peste un tricou, si cu nasturi descheiati, si la fel si daca este cu maneca scurta
Cel mai bine ar fi sa iti cumperi o camasa cu maneca scurta in carouri si sa o porti asa cum ti-am zis.
Eu asa zic, camasa cu carouri cu maneca scurta, peste tricou
Niste blugi negru
Shoesi gen skate
si cam atatwinking
Bafta!
Asta merge in cazut in care esti baiat app

| 3ntzz a răspuns:

N-ai pentru ce happy

| LollyPoop a răspuns:

O poti purta cu colant negru so tenisi negru cu alb daca este de ajuns de lunga.si poti adauga un lant mai lung si mai feminin...iar parul poate fi prins in cuada s-au lasat despletit si prins doar bretonulwinking. Funditapuppy dog eyes?

| ssaTpu a răspuns:

Am trecut si eu prin dilema asta.O camasa alba hmm... in cazul meu am purtat acea camasa cu o perche de pantaloni (blugi) cu tur,, bascheti de culoare pantalonilor care erau un BLEUMARIN o curea alba si o esarfa albastra in jurul gatului ~infasurata` de multe ori am mizat pe faptul ca albul merge cu ori ce culoare acum depinde de preferintele tale vestimentarewinking

| NoName_5754 explică:

3ntzz, sunt fatahee hee, dar oricum iti multumesc ca ai incercat sa ma ajuti.