| Melissa_4345 a întrebat:

mi-am cumparat un autobronzant Sun+ magic tan de la avon si m`am dat cu el mai devreme, iar acum am observat ca nu mi-am dat doarte bine pentru ca in unele locri sunt alba.
Intrebare mea este. : daca ma dau diseara iar cu el, maine dimineata locurile acelea "se vor completa"? adica are ceva daca ma dau a 2`a oata?

Funda pentru cine ma ajuta.

4 răspunsuri:
| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Autobronzantele de la avon sunt oribile toate ( st reprezentant avon) din experienta iti spun daca te mia dai in continuare o sa arete si imi uratsad iar cand o sa inceapa sa se duca de pe piele va fi si mai oribil...nu iti zic sa nu te mai dai dar asta e parerea meabig grin si faptul ca ti au ramas pete nu e din cauza ca nu l`ai intins uniform ci din cauza ca nu e bunhee hee

| Loredana_4143 a răspuns:

Nu nu nu! Si eu l-am folosit si trebuia sa-l intinzi bine e si vina ta! Dar oricum da-te acum cu putin si prin locurile care ai uitathappysi o se se repare[aceeasi greseala am facu si eutongue]

| DragosFku a răspuns:

Nu are nimic, poti sa te dai de cate ori vrei tu

| Roxana_1070 a răspuns:

Si eu am patit la fel happy. daca te mai dai trebuie sa ai grija sa intinzi foarte bine crema... sa nu cumva sa te dai doar in locurile "lipsa"laughing). asa am facut si eu si a mers. dar daca tie nu iti reuseste stai fara grija ca dupa mai multe spalari de duce "bronzul" tongue