Si violet de gentiana poti folosi. Este normal sa se decoloreze, nu este vopsea permanenta... e doar un colorant.
Pai iti poti face cu sampon, sau cu castelanii.Castelanii unii poate zic ca nu exista decat roz dar la mine in oras exista toate culorile si eu mi-am facut tot capu dar mi-a iesit violet pentru ca am avut ciocolatiu in cap dar il am de 3 saptamani si abia se duce.Se aplica cu vata pe suvita si cu manusi pentru ca nici d p maini nu se mai ia decat cu otet
Deci, poţi încerca să îl faci cu albastru de metil, nu îţi dăuneză absolut deloc părul! Crede-mă, mă înţeleg foarte bine cu coafeza mea şi chiar am întrebat-o care sunt efectele negative ale acestor substanţe pentru păr. Mi-a garantat că le pot folosi liniştită, drept urmare mi-a făcut chiar ea suviţele.
Uite cum a procedat : a luat o bucată de vată pe care a pus câteva picături de albastru de metil, apoi a frecat cu acea vată şuviţa de păr dorită. Şi a continuat asa cu toate şuviţele. Ca sa iti iasă verde trebuie sa faci mai întâi cu albastru de metil şi apoi cu roşu de castelani. Poţi folosi şi separat roşul de castelani, sau violet de genţiana. Le găseşti pe toate la farmacie şi costă în jur de 3-4 lei sticluţa. Se duce dupa 2-3 spălări, poate chiar după prima! Nu te îngrijora degeaba. Succes!
Pai solutie de gentiana => mov
albastru de metiv=> albastru si verde depinde cat de albe sunt suitele, daca sunt mai portocalii ies verzi
iau solutie de castelani => ro :X si nu`ti afecteaza parul ca am fol si eu.iei obucata de vata dai pe elw lasi ceva timp sa se usuce apoi te speli. sau in apa dupa ce te dai cu sampon, pui in chiuveta de ex lasi apa calda si pui ceva picaturi de solutie pana se coloreaza si dai pe par, bagi capu acolo
Albastru de metil ti le face turcuaz si pioctanina mov ca idee ia movie color de la bess pentru verde combina albastru cu galben, iasa mai bine decat daca iei direct verde si pentru mov combina albastru cu rosu spor