| CalarasuIleana a întrebat:

Buna! Mi-am facut manichiura cu semi apex la o tipa(avea curs) si in timp ce imi facea ma durea foarte tare si sangeram, iar acum am cuticulele imflamate si nu suport sa ma ating de ceva ca ma doare ca naiba...cu ce as putea sa ma dau sa refac cuticula? Probabil mi-a taiat-o prea adanc????

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu avea voie sa te taie si sa-ti curga sage, fiindca te poti infecta, poti afce panaritiu, poti face septicemie si ti se taie degetul.
Reclam-o la protectia consumatorului!
Ir pe veci sa nu te mai duci la proaste care iti mutileaza mainile.

Nu stiu cum sta aia cu sterilizarea, daca apare aparatura de sterilizare acasa, ca poti lua SIDA< HIV< GHepatita B si C de la contactul cu sangele altor persoane bolnave, ca femeia asta daca te-a taiat pe tien, cu siguranta a taiat si mainel altor femei.

Sa-ti faci analize de sange imediat sa vezi daca nu cumva ai luat vreo boala de la forfecele infectate ale acestei tipe.

| Ada9390 a răspuns:

Curățat temeinic cu apă, șters apoi cu betadină, iar apoi pus fie baneocin pudră fie cicaplast. Cel mai des pentru mine am folosit baneocin și a fost excelent. Pentru piticul meu am folosit cicaplast, iarăși excelent. Repetat procesul de minim 2 ori pe zi, până trece. Multă sănătate!