| Flavia4567 a întrebat:

Buna! Mi-am facut o gaura in lobul urechii cu pistolul iar dupa doua zile am dat jos cerceii medicinali, se va vindeca inapoi lobul urechii?

5 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

De ce sa nu se vindece? Dar pune inapoi niste cercei, poti si din aur sau argint, altfel o sa se astupe gaura

| Violleta2022 a răspuns:

Da, se va inchide gaura imediat.

| Cipi1212 a răspuns:

Gauri in ureche ar trebui să le facă cineva care știe.

| Kufu95 a răspuns:

Da, se vindecă.

| MateoXXL a răspuns:

Dacă gaura începe să se închidă, nu este o problemă. Lobul urechii se va vindeca natural, iar în viitor poți încerca din nou, respectând perioada recomandată de purtare a cerceilor medicinali. Dacă ai scos cerceii medicinali la doar două zile după ce ți-ai făcut gaura în ureche, este foarte probabil ca gaura să înceapă să se închidă. Procesul de vindecare a unei perforații în lobul urechii necesită mai mult timp (de obicei între 4-6 săptămâni pentru a se stabiliza), iar scoaterea cerceilor prea devreme permite țesutului să înceapă să se refacă. Dacă nu reintroduci cerceii, gaura se va închide treptat iar vindecarea completă poate dura câteva săptămâni, iar zona ar trebui să revină la normal. Dacă dorești să menții gaura poți încerca să reintroduci cerceii medicinali cu grijă dacă gaura nu este complet închisă este important să sterilizezi cerceii înainte de a-i pune înapoi. Iar dacă întâmpini dureri sau rezistență, nu forța cerceii; acest lucru poate duce la infecții sau iritații.