| Elly4all a întrebat:

Buna mi-am indreptat parul si nu stiu cum voi dormi in seara aceasta vreau sa'l am maine in perfecta stare, aveti ceva idei? Ms:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dormi, stai batz pe scaun! Sau iti pui sub gat o perna facuta sul si nu dormi pe par; dimineata il mai aranjezi putin. Dar, intreb eu, asta trebuie sa faci zilnic cat tine scoala, sau numai acum in prima zi?

12 răspunsuri:
| annda a răspuns:

Dormi ca lilieci. big grin

| Elly4all explică:

Dar cum sa'l prind? ca se desfacecrying

| Elly4all explică:

@oliana, nu sunt enul de disperata care sa'si indrepte parul mereu decat acum ca e prima zi:X..mrs:*

| inna a răspuns:

Baga fixativ la greu.si eu am aceiasi problema sad. Cred ca o sa-l mai indrept maine o datahee hee

| Mixed a răspuns:

Ai 2 variante...laughing
1. ori nu dormi ...si te duci maine cu niste cearcane pana la gura la scl... ori,,, varianta 2... te trezesti cu o ora m devreme si iti indrepti parul.happy... avand in vedere ca l-ai indreptat in seara asta... daca il prinzi o sa stea si dimineata... ii mai dai un retus si gata :p bafta :*

| www a răspuns:

Nu dormi pe el sau prinde-l, incearca sa nu te misti prea mult si o sa stea si maine.

| blackcat_3605 a răspuns:

Eu de obicei mi-l prind ca un fel de coculet la baza cefii si dimineata il mai indrept putin.happy

| Mihaic93 a răspuns:

Pai.dormi in picioare, poti?

| VladRO a răspuns:

As zice sa dormi pe fata asa, nu o sa ti se strice parul happy

| ProAlecks a răspuns:

Prinde-ti parul in ceva si dormi pe o partewinking Sper ca am putut sa te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine dormeai normal in seara asta si maine te trezeai cu 30-60 d min. mai devreme si ti-l aranjai atunci.
eu una, asa o sa faclaughing)
:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dormi linistita, eventual prinde-l bine intr-o coada si dimineata il mai indrepti pe ici pe colo, daca vezi ca o ia razna.