| andreeada a întrebat:

Buna! Mi-am lasat parul lung si mi-a crescut dar in acelasi timp il vreau sanatos si fara varfuri tocite. Din cate stiu pentru a evita tocirea varfurilor trebuie tuns o data la 2 luni, dar eu vreau sa creasca si nu ma prea indur de el. Momentan urmez un tratament de aceea mi-a crescut. Mi-e teama ca o sa-mi taie mult, oare ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| crazykyty a răspuns:

Taieti doar varfurile si ii spui frizerului ca daca iti taie mai mult decat vrei tu (cum am patit eu x-( ) nu ii dai banii sau ii dai mai putin

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi spui si mie te rog ce tratament urmezi? am aceeasi problema ca tine. mi-am lasat parul sa creasca un an, si m-am dus sa imi tunda varfurile si mi-a luat cat mi-a crescut... ti-as recomanda sa te duci care chiar stie care sunt VARFURILE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi spui si mie te rog ce tratament urmezi? am aceeasi problema ca tine. mi-am lasat parul sa creasca un an, si m-am dus sa imi tunda varfurile si mi-a luat cat mi-a crescut... ti-as recomanda sa te duci la cineva care chiar stie care sunt VARFURILE. sorry

| andreeada explică:

Tratamentul care l-am urmatde vreo 5 luni si pe care inca il continui este astfel:1 sticluta ulei ricin, 2 oua, 2 linguri de miere, zeama de la o lamaie, 2 linguri ceai de musetel.Il aplic o data la 2 saptamani si dupa fiecare baie ma spal cu o solutie din apa si otet de mere apoi ma clatesc cu apa rece pentru stralucire si functioneaza de minune daca te ti de el. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc mult. o sa incerc sa ma tin de el pentru ca chiar vreau sa imi creasca parul mai repede.