| Anonimaaaa10 a întrebat:

Buna sad
Mi-am lasat si eu unghiile maricele pentru un eveniment si peste o saptamana este si azi s-au rupt toate si sunt micute rau crying va rog eu le tin numai cu oja sa creasca, vreau sfaturi va rog dau si fundita
si mananc sanatos :* sad

Răspuns Câştigător
| Luizaaa a răspuns:

Ca sa le faci puternice și să nu se exfolieze fa un amestec de gălbenuș de ou și ulei vegetal la alegere. Poți face un amestec de uleiuri vegetale,de ex: ulei de ricin,ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de migdale, ulei de cocos, de cătină (toate au un complex de vitamine excelente pentru unghii moi) și dacă ai și vitamina E este perfect. Vei alege uleiurile pe care le ai, le amesteci și poți să introduci amestecul intr-un recipient în care a fost lac de unghii pe care îl vei spala bine. Dacă nu ai uleiurile poți masa ușor unghiile cu mișcări circulare folosind doar ulei de măsline. Că sa le întărești le mai poți ține în tr-un bol în care se afla zeama de lămâie. Te asigur că unghiile îți vor creste foarte repede. Și nu le roade! Sper că te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| albumirela a răspuns:

Baga mana in ulei cu măsline asteapta 15 minute... apoi baga mana in apa calduta cu sare cam 10 min.
Sper ca te-am ajutat!

| Neagu_David_2002 a răspuns:

Unghii false cu gel!

| ClaudiaAvon1998 a răspuns:

Eu mi le-am intarit cu ulei de ricin, il gasesti la farmacie (5 lei- depinde de sticluta), aplici ori de cate ori vrei tu pe zi, cel mai rapid tratament.

| goldi a răspuns:

Lasa unghiile sa crească fără oja, folosește ulei de măsline, fobosește un tratament, pileste-le pentru a creste mai repede, este foarte indicat și o alimentalie sanatoasa. Sper ca te-am ajutat.