anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am luat autobronzant de la avon. M-am dat cu el si eram foarte incantata ca doar de 2 ori ma dadusem si deja se vedea ca aveam tenul mai inchis. Acum sunt plina de pete de la el straight face si mai ales ca scria pe el sa nu dau deloc in zona ochilor si sa las putina distanta intre fata si par si am toata fata maro si jum de cm intre fata si par alba. Si pe maini sunt plina de pete. Pe fata m-am spalat si cu sapun si cu crema abraziva mi-am dat si nu se duce. Ce sa fac sa se duca? Macar de pe fata...Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Parmalat a răspuns:

Ai cam incurcat-o laughing Incearca urmatoarele remedii:

How to remove tanning lotion from your legs fast?

- sounds grose but nailpolish remover gets everything off!
- if you take baby oil and rub it around on your ankles it will blend
- vinegar, or vodka has an ingredient that can easily wipe away your fake wannabe tan.
- i heard that if its like really greasy then your supposed to use peanut butter and my mom did it once and it worked. and leave it sitting on the spot for like 10 minutes.
- you can get proper tan remover from many drug stores! This effectively removes it! scrubbing means you just end up with a big red patch of sore skin! but alcohol should get it off as well

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Si eu am facut odata prostia sa folosesc m-am exfliat cu gelul acesta de dus cu http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18457 daca esti interesata sunt reprezentant, daca nu poti incerca unul de pe piata
dupa sa te dai cu crema de corp

| DenysaLove a răspuns:

Buna:*
ai facut cum am facut si eu doar ca nu m-am dat pe fata, in schimb aveam mainile un fel de galben nici eu nu stiu de zici ca avea hepatitalaughing
Incearca cu sare de lamaie si sa te freci bine de tot:*
la mine a functionat:*
s-ar putea de la sarea aia+cat freci sa te iriti putin insa dupa sa-ti dai cu crema pe fata sau unde te-ai facut:*

| Parmalat a răspuns:

Si pana la urma ai reusit?batting eyelashes

| Mousey400 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa te duci urgent la un dermatolog. El va sti SIGUR ce sa-ti dea sa-ti treaca. nu te increde in solutiile astea babesti oh go on. nu merg tot timpul. si inca un sfat: NU MAI LUA PRODUSE DIN AVON. Daca vrei sa-ti iei o crema autobronzanta ia`ti de la o firma de incredere si sa consulti dermatologu. happy