Cearcanele dispar cand vei reusii sa dormi noapte de noapte, minim 8 ore.
Machiajele acopera cu succes, dar pe o fata atat de tanara, arata oribil!
Nici nu ar trebui sa folosesti machiaje atat de "batranesti" de la varsta asta, ca astupand problema, nu o faci sa dispara, dimpotriva, provoci imbatranirea tenului foarte rapida.
Vara cel putin, nu-i indicat sa porti nici un fel de machiaj, tocmai pentru a nu infunda porii tenului, si a nu-l forta sa produca mai mult sebum si acnee.
Invatati sa va protejati fata, ca alta nu aveti si ajungeti la 40 de ani, aratand ca una de 80 de ani.
1.Eu am cearcane mostenite. Sunt ff mov si nu trec de la un somn bun.
2. Am 19 ani, sunt suficient de mare sa ma machiez. Machiajul pentru mine imi da mai multa incredere
Fondul de ten se aplica pe fata DUPA 40 de ani.
Nici macar la 19 ani nu esti mare, doar o adolescenta care incearca sa arate mai matura decat este.
Cel mai bine foloseste un primer si aplica tehnica baking... Ma indoiesc ca s-ar mai vedea ceva.
Am vazut un videoclip cu concealer-ul cumparat de tine, nu stiu ce sa zic, mi se pare cam prost. Incearca Maybelline NY master strobing stick, mi se pare mult mai bun decat cel cumparat de tine. Nu pot recomanda altceva pentru ca majoritatea sunt la fel in jurul acelui pret, iti sugerez sa incerci NYX sau brand-uri de genul, mereu si-au facut treaba.